Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887471 пати)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Jas ne bi igral na taa karta, bidejki ako dojde do takva situacija, i ti pratat patrola.. Kako ke dokazes deka bas takov dzandar te stopiral. Em i kazna ke ti repnat za beganje od policija.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Ne e viden dokaz camerata... ustvari ne e nikakov doaz kamerata za nkade. Taka jas znam.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Не е доказ, ама ќе размрда малце по медиуми и по нет. А ако се СТВАРНО вработени во полис, ќе отидеш кај локало-началникот, и мислам дека другачие ќе играат.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Па нели во прилеп прават карневал за прочка, ене пишува на нет, сигурно ова било дел од маската, што се факате за ситници незнам, застанал и му побарале пари, не му барале којзнае што, плус му рекле прочка е. Немате смисол за хумор ама ич.  :)

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Ти од Прилеп потекнуваш?

Отсутен FiLo

• Легенда
По мајка сум од прилепско

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Па за тоа го оправдуваш настанот :)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Море пендрек за дечурланата.

Отсутен FiLo

• Легенда
Па за тоа го оправдуваш настанот :)

Затоа што го сфакам дека сето тоа е дел од карневал, од шала од смеа, имаат смисла за хумор, ние немаме, ете готово, камера во кола ке ставам за нареден пат да знаат они, ке ги гонам дрн мрн.
Самиот кажува дека му рекле прочка е, ова она, ниту го тормозеле ниту ништо.
Ок како сакате сфатете си го, ја да сум бил не би се налутил.
Тоа ти е исто како скриената камера на времето со полиција кога ја правеа и ајде ке се тепаме со нив зошто прават скриена камера и ме застанале за глупости ;)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Нареден пат ќе те застане „полиција“ и ќе ти дојде со пиштол, и ќе ти рече „излези од колата, и прости ни, Прочка е“...

Што сака нека е, нека се маскираат прават-чинат, тоа не им дава никакво право да застануваат возила. Каков сака нека е карневалот, празникот, или што и да е.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
denes se vrakam od Krushevo i me stopira policija, i gi gledam taka cudni nekako mnogu mladi mise gledaat. Vikam bree gledaj so ispovrabotile pred izbori. Koga mi vikaat aj procka daj nekoj dinar a toa sobrani decista picka im mater si stopiraat i kesh baraat.

Ushte ednash na policija bez kola ne zastanuvam, ako treba neka me zbrka

Колку што знам, според закон џандарот ако не е прописно униформиран, со капа на глава и правилен стоп знак во рака нема право да те застане, односно имаш право да не застанеш.

Колку си само грешка. Другар во петокот заработи казна заради не застанување на службено лице. Плус беше општ хаос во градот сите лудуваа вмро правеше митинг. И утредента се правдал дека немал палка и овој во сообраќајна полиција му мавал со раката и му викал ако сака со гол кур ќе те сопре мора да застанеш.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Sakam toa na pismeno so kurot...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Аха ке ти дадат ...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Би било фино некој од правниците да го потврди ова.