Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885287 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен diablic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
 мече -не ти посакувам да пробаш да се увериш.
Во првиот случај што пишав се работеше за дога,а во случката со мерцедесот беше некој овчарски пес,а не некои глушец пекинезер. ;D ;D ;D
DENI- се сексаш или?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
дени со мајтап? не бе сериозен е.. и мене ми се има десено ова...

како не бе хахаха.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
ne krajno seriozno i odgovorno go pisuva toa. ednash so poloto proba i brzina na zvuk da probie ama mu padnaa retrovizorite i se otkaza deka nemozese da gleda dali nekoj avion ke mu preleta

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
ne krajno seriozno i odgovorno go pisuva toa. ednash so poloto proba i brzina na zvuk da probie ama mu padnaa retrovizorite i se otkaza deka nemozese da gleda dali nekoj avion ke mu preleta
Денес ставив ново стакло на левиот ретровизор жими се.

Присутен MarceCvarce

• Легенда
epa valjda od NASA go naraca da ne puka pred da pukne zvukot ili pak se zaeba kako minatiot pat

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
овие му се специјални... со пресуван кварцен песок се, за да издржат околу 5 маха притисок...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Присутен MarceCvarce

• Легенда
abe pritisok neli vo druga edinica merka se mereshe, od kaj so maha sega :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
ме мрзи да пишувам.. требаше да пишам, притисокот што се создава при брзина од 5 маха... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Лелеле муабетите на Фиц, Дени и Игор... абе мрднати сте, се пресмеав :)

Него, за сообраќајкава не ми е јасно у колку саат се случила, на една страна пишуе окоу полноќ, на друга у 11 и пол, Рики пишал у 10 и пол била затворена улицата... Што ми е поентата? Ако било после 11(23), како што разбрав и двајцата возачи биле млади, односно околу 18-19 години. Да не се праел типот "фраер" и да си се возел со такси пошто бил пијан, и девојчето кое што, ајде има тато пари ќе плати казна за после 11 или ќе вртиме броеви... да си се возела у такси како госпожа, немало да дојде до ова. Не сакам да бидам сфатен погрешно, греота е што возачот и совозачот на аудито го јаделе ни криви ни дужни, греота е и што возачот на астрата ќе сфати многу работи на најтешкиот начин, ама стварно треба многу внимавање и почитување на закони и прописи. И јас урлав и скокав и викав и пцуев по законот за возач почетник, ама сега и те како го подржувам тој закон иако целосно не го испочитував. Нека оздрават луѓево побрзо, за другото мање битно, коли се купуваат, штетите ќе се покријат.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
мече -не ти посакувам да пробаш да се увериш.
Во првиот случај што пишав се работеше за дога,а во случката со мерцедесот беше некој овчарски пес,а не некои глушец пекинезер. ;D ;D ;D
DENI- се сексаш или?
Имам пробано.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Над 200 на Партизанска е опасно да се вози.

ГАХААХАХАХАГАХХААХ :D Тие шо немаат возено 150 на партизанска секоја чест. Свесен сум дека може да има фатални последици али нешо ме влече секогаш коа ќе видам празна улица да се издувам.... Периоди се ваљда ќе ми пројде меракот...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Најнесигурно се осеќам на партизанска, колку сака нека е празна никат не сум возел и не би возел појше од 80. Али затоа на следниве булевари и те како би развивал крајна: Србија, Словенија, Илинденска, Јане Сандански(со припазуење у околината на Бисер), Гоце Делчев(со припазуење кај Мавровка, али удолницата кај стоковна мост душа дала за јако убрзавање) и Првомајска на потегот од Усје до Расадник.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
На Илинденска очекувајте во брзо време јака сообраќајка. Секој ден се вози со громни брзини и непочитување на семафори. Кога зборам огромни мислам над 150.

Присутен MarceCvarce

• Легенда
Најнесигурно се осеќам на партизанска, колку сака нека е празна никат не сум возел и не би возел појше од 80. Али затоа на следниве булевари и те како би развивал крајна: Србија, Словенија, Илинденска, Јане Сандански(со припазуење у околината на Бисер), Гоце Делчев(со припазуење кај Мавровка, али удолницата кај стоковна мост душа дала за јако убрзавање) и Првомајска на потегот од Усје до Расадник.

и треба така да се осекаш кога види го овој над тебе SirPsyhoSexy што пишува, меракот да му поминел...ее да не пишувам овде шо сакам да му кажам крајно некултурно ке биде