Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885282 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
За 140 на партизанска ми требаат три семафори да фатам на зелено со пуна гас
Fic_CC- и овие што се лупнале сакале 140 да фатат ама ги заебал 3 семафор па го фатиле аудиот.

Со 5 души во кола како што биле тие во Астрата, јас неможам ни првиот семафор да го фатам на зелено ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Да не ти пушта блоуофот, па да не пунат четирите турбини како што треба?

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Ме заебаваат свеќиците на седмиот и осмиот цилиндар ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ти е гајле, имаш уште 10.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
алал нека им е на сите 150 шо си возат на партизанска, незнам само дали сите мислите дека ако сте трезни неможе ништо да ви се случи и имате потполна контрола. Се надевам нема никој на ваков начин да научи.

Далеку од нормално и безбедно е возење со таа брзина на партизанска, несомнено :)

И едно е да ја возиш партизанска со 150, а друго е да стигнеш до 150 и пак намалиш.

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Знаел, не знаел, во право е дека добар дел од нас тука возеле 140 или колку и да е на Партизанска :)

Нека се здрави и живи сите и без никакви посериозни последици, тоа само посакувам. Дечкото што погрешил нека се опорави и нека му дојде памет.
Подобро кажано Амин.

п.с камо во Бт да имаше партизанска како во Ск... ::)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Над 200 на Партизанска е опасно да се вози.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Едно е да возиш 140 на партизанска а сосема друго е да прелеташ семафор на црвено со 140 на партизанска!

Првото повеќето од нас го имаат направено, второто кој го напраил или е ненормален или чарапите му смрдат!

Греота за тие што си возеле 60 по пропис !

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
ме имаат и мене возено на партизанска со 140 од сити мол накај румунска.круз 1.8 ја развива таа брзина,не е проблем.само работата беше да ми покаже дечкото колку влече колата,и толку,ја спушти одма.не ми беше пријатно ич,да не речам ме фати страв

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
алал нека им е на тие шо имаат кола за од семафор до семафор да крене брзина од 140 и пак да намали на некоја нормална брзина.

нели направија обиколница шо не пробал колку влече таму...

Отсутен diablic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
ti znaesh li sto znaci taa brzina na taa ulica be so zboris edno kuce da pretrca ke te odnese u kurac kamo li covek, alal neka ti e 150 ako vozis na partizanska
Мене пред неколку год.ми се случи да удрам во пес, возев со 50-60 км/h. песот ми истрча од лева страна немаше време за реакција и го лупнав.Од ударот песот само зацвика малку и си замина како ништо да не се случило,а на колата,браникот скршен,фарот исто крилото извиткано,хаубата извиткана небаре во бандера сум се закачил.А нешто подоцна газдата се појави одникаде и ми вели што сум му направил на песот? како што бев спизден си го окрка тој наместо песот. ;D ;D ;D
Подоцна некоја година на патот прилеп-битола слична случка се деси само тогаш јас  куртулив,ама па затоа настрада еден бт. мерцедес 124 што доаѓаше од спротивен правец, песот му истрча пред кола а овој со мерцедесов сигурно возеше со 100-120км/ч. на ретровизор само видов како летна хаубата нагоре, парчина од браникот и други парчина од колата, и мерцедесот забега скроз десно.што се случи потоа незнам,ама заебано во секој случај.
« Последно менување: 18 Февруари 2013, 23:32:28 pm diablic »

Отсутен MecheTo

• Легенда
Битно го отепа песот тој со 124-та. 8)

Отсутен diablic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
сумњам дека тоа се случило? како камења се у п.м. ништо не му е,ретко кое настрадува,освен ако не налетаат на некој шлепер ама товарен :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
Абе дека се јаки се јаки,ама сеа до толку не се.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Еднаш над 310 кмч ме возеа и претрча куче позади нашата кола. Среќа што не возевме 120 на автопатот може и ќе го удревме.