Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888995 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Аман бе што направивте :)

:( Деее, бе! Оштета?

Благодарение на зимските гуми на Куоре се случи дешавката. Тој позади мене немаше зимски.

Застанав на семафор црвен на Иво Лола Рибар, кај пералните. Тој позади мене не видел дека е црвено.
Среќа јас го видов дека брзо ми се доближува и тргнав ама пак ме мавна од позади.
Кај мене нема ништо, можи да има една гребаница ама ништо страшно. А кај него не видов, ваљда исто.

Поминав со лесно.
:)

Ќути чим Алфата е ОК за тебе мање више :D ;D :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
vcera ko se vrakav dfoma se manaja pred mene... su ima sreka... kraj 5 satyot sabajle. Ustavri denes ispaga deka bilo...

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065
Каква држава такви закони...
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен bubeqwerty

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 574

Не знам точно што се десило, случајно видов во Тафталиџе 2

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Лелеее предниот бандаж ај да удрил у тротоар голем некој... ама задниот ?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Не била доволно широка улицата да го прифати тој epic drift потег на шоферов на супербов.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Denes vo krizna grcija pred cosmos beshe borba za parking malce pokulturna od kaj nas ama golema borba. Besparica

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7792
Не била доволно широка улицата да го прифати тој epic drift потег на шоферов на супербов.

При таков удар излетуваат и предниот и задниот браник, од искуство ти кажувам :)

Моите пари се дека акнал у отворена шахта...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Можно. Ако е така - тогаш навистина ми е жал. Штета што  си ги акаме колите по вакви улици :(
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Kakvi dupki pogodiv na vrakjanje od Grcija na famoznata delnica Veles Skopje. Pa ushte patarina se plaka

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Kakvi dupki pogodiv na vrakjanje od Grcija na famoznata delnica Veles Skopje. Pa ushte patarina se plaka

ја стално викам дека на тој “автопат“ треба мене да ми плаќаат што возам а не јас да плаќам и тоа нај скапата патарина во цела држава е таму...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
многу,многу лошо поминала шкодава,него колку отприлика возел за така да се искрши бандажот,кој од сликиве ми изгледа дека не е турско/кинески ?

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Јас каква дупла погодив кај Александар Палас... аууу добро е прикочив во последен момент...
Ако ми е некој бандаж искривен, кои се симптомите ? :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
на големи брзини ќе тресе воланот