Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 4212034 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45189
  • Il Moderatore
@BEST

И ја го видов тој сударот кај Камелија вчера, односно ги видов колите. Мерцедес Е-класа беше плесната позади, и влегол Туарег со прилично голема брзина, багажникот на мерцедесот беше непостоечки, а Туарегот си беше ок.

Заради ова треба да се забранат. Во случај да не беше доволно прецизно.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
@BEST

И ја го видов тој сударот кај Камелија вчера, односно ги видов колите. Мерцедес Е-класа беше плесната позади, и влегол Туарег со прилично голема брзина, багажникот на мерцедесот беше непостоечки, а Туарегот си беше ок.

Заради ова треба да се забранат. Во случај да не беше доволно прецизно.

дали ако се судрат мерцедес е-класа и матиз, и матизот го јаде а мечката е ок, треба мерцедеси е-класа да се забранат?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Треба матизот да го забранат. Под просечен е. :D :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Хм... ок

ајде вака да пробаме: ако се судрат мерцедес е класа и опел/алфа/пежо... и на мечката ништо не и е, а другата кола пичвајз, дали треба мечката да ја забраниме?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
не бе, тогаш шит хепенс..... :)
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
не бе, тогаш шит хепенс..... :)

така и претпоставував  :)

јако

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Најубаво да ги забраниме коливе и форумов и сите среќни и весели ;D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
Хм... ок

ајде вака да пробаме: ако се судрат мерцедес е класа и опел/алфа/пежо... и на мечката ништо не и е, а другата кола пичвајз, дали треба мечката да ја забраниме?
Кој ти вика дека ќе биде пичвајз? Колку * има, таква ќе си биде. За разлика од случаите со СУВ возила.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Како и да е, SUV-ата предизвикуваат масовна штета поради две причини: Огромна енергија и некомпатибилност при судари. Дури и ти да удриш SUV од позади со мала брзина, има пичвајс да ти биде колата поради некомпатибилност на возилата (нема браник во браник удар) а на СУВ-от речиси ништо:

http://turnercowles.files.wordpress.com/2012/10/img_9810.jpg
Сликава е голема затоа како линк ја ставам.

Затоа треба да се забранат.
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Како и да е, SUV-ата предизвикуваат масовна штета поради две причини: Огромна енергија и некомпатибилност при судари. Дури и ти да удриш SUV од позади со мала брзина, има пичвајс да ти биде колата поради некомпатибилност на возилата (нема браник во браник удар) а на СУВ-от речиси ништо:

барам "suv ban" на гугл, али сите хитови се во врска со гес газлинг, загадување и такви ствари.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Toчно. Само да ги стават ударните зони на соодветна висина во нив, и многу помалку ќе ми сметаат.

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Ок... а скутери? ќе забрануваме?

спуштени коли?

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Ако е спуштена и атестирана нема зашто да се забрани, прашањето е која е атестирана?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Битно СУВ ќе забраниме. Кога - тогаш.