Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier166 на 22 Декември 2012, 13:35:42 pm@BESTЦитат: zeroSignal на 22 Декември 2012, 10:35:10 amИ ја го видов тој сударот кај Камелија вчера, односно ги видов колите. Мерцедес Е-класа беше плесната позади, и влегол Туарег со прилично голема брзина, багажникот на мерцедесот беше непостоечки, а Туарегот си беше ок.Заради ова треба да се забранат. Во случај да не беше доволно прецизно. дали ако се судрат мерцедес е-класа и матиз, и матизот го јаде а мечката е ок, треба мерцедеси е-класа да се забранат?
@BESTЦитат: zeroSignal на 22 Декември 2012, 10:35:10 amИ ја го видов тој сударот кај Камелија вчера, односно ги видов колите. Мерцедес Е-класа беше плесната позади, и влегол Туарег со прилично голема брзина, багажникот на мерцедесот беше непостоечки, а Туарегот си беше ок.Заради ова треба да се забранат. Во случај да не беше доволно прецизно.
И ја го видов тој сударот кај Камелија вчера, односно ги видов колите. Мерцедес Е-класа беше плесната позади, и влегол Туарег со прилично голема брзина, багажникот на мерцедесот беше непостоечки, а Туарегот си беше ок.
Битно СУВ ќе забраниме. Кога - тогаш.
барам "suv ban" на гугл, али сите хитови се во врска со гес газлинг, загадување и такви ствари.
The most obvious source of crash incompatibility is mass; a high-mass vehicle such as a large MPV or SUV will tend to cause much more serious damage in a crash with a lighter vehicle such as a typical sedan or compact car.