Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3962384 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
па каква беше сплеската...незнам можеби дека се нашла во средина па од две страни примила удар и нема кај да оди па се нагмечила така ама ме изненади колку само не беше оштетена хондата а ова беше партал

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15156
  • Пудингот на шоферството
Се дешаваат такви чудни ситуации
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Јас ти викам ставам каЈш. Си ставив кај Симо во кола. Поштено.

Еден со 240 се извртел и не носел, и излетал од кола. Кога го најдоа со с'мкнати пантолони - срамотилоци живи!!!

Бруки! :D Жив срам го изел! :D :D

Ај добро нема везе. За позади беше муабетот.

Него срамoта што викаш за овој, со гол гз го нашле :D :D

Беше Дени суптилно ненаметливо „пингнат“ за состојбата на појасот на задното седиште - ќе му текне, знам... ;)

Јас кога седев позади? Или?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45016
  • Il Moderatore
Не не, Во Неготино кога стигнавме веќе, си напраивме краток муабет за врзувањето позади, ако ти текнува :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16795
  • Keep it 100
Ете го и Фиц ќе го земам као пример: абе у врц се луди што ставаат појас. А!

Абе Члинк бе...
Постот за WRC се однесуваше за тоа што викаш дека појасот можел да те исече и боље било да излеташ од кола отколку да останеш внатре врзан. Јас секогаш носам појас, бидејќи сум навикнат со него и ми фали ако не го ставам. Со возењето друга дискусија отвараш, BTW јас со Пежото и да сакам неможам да возам многу брзо над дозволеното, зошто ќе треба да фатам три семафора на зелено за да кренам стотка, а со зелениов бран ова не е лесно. Во спонематите кривини пред Ѓорче влегувам со 60 км/ч, колку и што е дозволено, што значи дека не правам прекршок.
« Последно менување: 11 Декември 2012, 00:08:59 am Fic_CC »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Добро де, да имаш кола со 300 коња ќе пробаш со дупло поголема брзина да влезеш :) Или ако не на таа, на некоја друга кривина.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Добро де, да имаш кола со 300 коња ќе пробаш со дупло поголема брзина да влезеш :) Или ако не на таа, на некоја друга кривина.

Koга ќе влезам тогаш ќе ми се суди

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Ај сеа и ти дева марија искочи ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
Не секоја кривина комотно се фаќа со 60км/х .

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Абе битно во ограничувањата возел, е сеа не ја прилагодил брзината на условите на патот, ама тоа не е битно :)

Дај бе дечки ај филипв да кажеме ги почитува повеќето од прописите, сериозен човек е и не е мераклија на брзина, ама ние останатите што сакаме колата да ни е побрза, да и ставиме ова она плус, никогаш или многу ретко ја пречекоруваме брзината? Никогаш навечер не сме се подзалетале?

Отсутен MecheTo

• Легенда
Јас не,рака на срце не сум таков.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Члинк искористи моја приказна за да се извади од обвинувањето што не носи појас. Плус ме најде мене со "најбрзата кола" на форумов да ми збори дека сум возел брзо и сум летал по кривини. Aко јас возам брзо, што правите тогаш останатите со 175, 150, 140... коња?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Абе битно во ограничувањата возел, е сеа не ја прилагодил брзината на условите на патот, ама тоа не е битно :)

Дај бе дечки ај филипв да кажеме ги почитува повеќето од прописите, сериозен човек е и не е мераклија на брзина, ама ние останатите што сакаме колата да ни е побрза, да и ставиме ова она плус, никогаш или многу ретко ја пречекоруваме брзината? Никогаш навечер не сме се подзалетале?
Признавам. Се имам подзалетано.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7703
  • French diamond
Абе битно е да нема џандари, тие се гнасни... инаку другото, кој колку можи и сака  :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Абе битно е да нема џандари, тие се гнасни... инаку другото, кој колку можи и сака  :)
Драго ми е што се разбираме.