Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3960559 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Признавам. Се имам подзалетано.

Јас имам и подизлетано. ;D  (Се мисли на оној малку земјен слој на ~20 cm од асфалтот)
И нормално, да имаше вакви немаше да се деси тоа.

;D ;D ;D

Инаку, "дивеење" во прикладни услови (кога нема сообраќај, луѓе) не е опасно а е многу интересно (барем за мене). Под дивеење не мислам на партизанска и слични улици за чаламење, туку некое кривулесто патче кај што можеш да си ја размрдаш колата.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16795
  • Keep it 100
Мене ме застанаа џандари баш после тие кривини, Влатко е сведок. Ми побараа документи и ми рекоа да пазам на семафорот пошто поминувале многу камикази на црвено.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Затоа не треба да се вози над 200 во град. Ќе неможеш да докочиш на црвено - па ќе те зборат позади грб дека си камиказа.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Што е со сликава ахахахха

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7818
Абе битно во ограничувањата возел, е сеа не ја прилагодил брзината на условите на патот, ама тоа не е битно :)

Дај бе дечки ај филипв да кажеме ги почитува повеќето од прописите, сериозен човек е и не е мераклија на брзина, ама ние останатите што сакаме колата да ни е побрза, да и ставиме ова она плус, никогаш или многу ретко ја пречекоруваме брзината? Никогаш навечер не сме се подзалетале?

Искачам од дома со таква намера.  :D :D :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16795
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34484
  • Таков е животот... јебига
Знае ли некој како се брише гребаница од пластика на браник?

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
probaj so arf ili cif ako ne e dlaboka grebanicata

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34484
  • Таков е животот... јебига
Не е длабока. Ме закачи една мама со саксо малце и ја размачка нејзината пластика врз мојата боја, значи не е бојата симната туку нејзината пластика е.

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
e pa sigurno ke izleze so arf ako imash po doma. kaj mene isto taka imashe so arfot odma izleze

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45015
  • Il Moderatore
Члинк искористи моја приказна за да се извади од обвинувањето што не носи појас. Плус ме најде мене со "најбрзата кола" на форумов да ми збори дека сум возел брзо и сум летал по кривини. Aко јас возам брзо, што правите тогаш останатите со 175, 150, 140... коња?

Не се залетуваме ;) :D ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4148
Јас ги санирам тие гребаници со ацитон. Проверено е повеќе пати мака нема бојата. Само одкога ќе ја извадиш нејзината боја со ацитонот одма истури 1-2литри вода врз местото за да не остане ацитонот.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18054
Не бе Суки какви Арф какви Циф, абразивни пасти се тие, лакот релјеф ќе се направи.
Бензин, нитро или ацетон, последново сигурно го има Фаланга.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45015
  • Il Moderatore
Мора да го има, секој ден нов лак на нокти има :D :D D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18054
Да не бидам директен демек...
Да се дообјаснам да нема лутење, или сопругата или малата мис Баблс имаат лак, па мора со нешто да се вади нели.