Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Има обратни примери колку сакаш. Пример каде излетуваат луѓе од кола и само они остануваат живи другите со појас мртви и обратно. Има случки каде без појас лесно го вадат од кола сеуште жив а со појас им умираат неможејки ради појасот да ги извадат, а има и обратни. Има случаеви каде кајшот цравата буквално ти ги кине а има и обратни. Јас избрав од некои мои искуства да не ставам кајш.
Мора да се луди возачите vo WRC и WTCC трките што ставаат појаси, па дури во четири точки.
Реков јас ист. При брзини под 100 се носи кајш, јас без прпусти носам. Ама кога ќе почнам да возам на автопат над 120 го вадам. Моето искуство и мислење ми е дека имам повеќе шанси така. И крај.
Цитат: Chlink на 09 Декември 2012, 14:43:09 pmРеков јас ист. При брзини под 100 се носи кајш, јас без прпусти носам. Ама кога ќе почнам да возам на автопат над 120 го вадам. Моето искуство и мислење ми е дека имам повеќе шанси така. И крај.Да те прашам: возиш 120+ по автопат и пред тебе се дешава ненадејна ситуација и има ризик од судар. Дали ќе:1. нагазиш на кочница 2. ќе шибаш и даље со 120+1 или 2
Зависи од ситуацијата. Што ти искача, кај ти искача, како ти искача. Дај повеќе инфрмации.
Цитат: Chlink на 09 Декември 2012, 17:41:21 pmЗависи од ситуацијата. Што ти искача, кај ти искача, како ти искача. Дај повеќе инфрмации.Ти искача кобасица, и?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ајде продужи. Да не испадне сега со факти дека ти си смешен а и трагичен. Твојата листа е комедична исто така, за комплекси лечење.