Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3443486 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44390
  • Il Moderatore
Така е. димензиноирањето на гаражи не им било баш некој фах :) Инаку подземна има и спроти „чакаров“ до бивша „стела“ а и под трговското спроти бисер. Овие кај „чакаров“ се (скоро) сите издадени на дуќанчиња и фирми. 

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11069
  • Ќybriт Pro Max
Ако зонското во Аеродром го користат жителите на околните згради нема да има никаков проблем. Карши се празни паркинзите. Само за една кола е бесплатно, а втора, трета се доплаќа. Башка има и студентарија од други градови дојдена и тие си паркираат на слободниов паркинг.

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1083
Така е. димензиноирањето на гаражи не им било баш некој фах :) Инаку подземна има и спроти „чакаров“ до бивша „стела“ а и под трговското спроти бисер. Овие кај „чакаров“ се (скоро) сите издадени на дуќанчиња и фирми. 

нешто си јалнаш за издавањево на дуќанџии, ја не сум видел ниедна да ја користат како магацин и сл. а секој ден влегувам доле, дури и кога сме биле со комшиите за собирање пари и сл. никој не кажал дека има некоја фирма или магацин.
единствено може неколку души да ги користат како подруми за зимница итн. и неколку гаражи што никаде ги нема сопствениците и стојат така празни со години.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

дискутиравме за подземни паркинзи во аеродром околу веро...

а под бисер трговскиот одсефте уште додека се градеше трговскиот се знаеше дека тоа ке бидат магацински простори со многу малку паркинг места и тоа кој ке си го купи во пакет со дуќан.

што се однесува кај бивша стела, таму има 2 подземни гаражи и не се баш издадени за магацини. лугето си паркираат таму цивилни коли. јас не сум видел товарно возило да влезе. едната од нив толку многу е стрмна и ниска пто мислам дека товарно возило па макар и комбе не би влегло никако, пошто и со коли едвај излагаат. ако е некоја по спуштена кола нема шанси да влезе, толку е лошо изведено.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Тоа не е лошо изведено. Тоа е добро изведено. За стрмноста - да лошо е. Ама висината е паметна. Кај форца на паркингот имаше железо опнато на метро и 70-80 висина, за да влагаат само коли. Тоа треба секаде да се направи. Посебно по гаражи.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1083

дискутиравме за подземни паркинзи во аеродром околу веро...

а под бисер трговскиот одсефте уште додека се градеше трговскиот се знаеше дека тоа ке бидат магацински простори со многу малку паркинг места и тоа кој ке си го купи во пакет со дуќан.

што се однесува кај бивша стела, таму има 2 подземни гаражи и не се баш издадени за магацини. лугето си паркираат таму цивилни коли. јас не сум видел товарно возило да влезе. едната од нив толку многу е стрмна и ниска пто мислам дека товарно возило па макар и комбе не би влегло никако, пошто и со коли едвај излагаат. ако е некоја по спуштена кола нема шанси да влезе, толку е лошо изведено.

таа меѓу кулите, не да е стрмна туку ептен стрмна, кола не може да излезе а камоли комбе, зимно време кога има снег, џабе ти е да ја имаш, нема излегување.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Најверојатно гумите му ги запалил.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
ја останав еднаш да се клацкам на пола со форд гранада една... ниска ниска као за на шини да ја правеле... завлегов и останав на кардан да се клацкам.. ни напред ни назад... 10 души ме буткаа за да се извлечам во рикверц...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14738
  • Пудингот на шоферството
А некој да постираше некоја дешавка,доста беше со овие паркинзите  :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Значи само Италјанските се самозапалуваат, Германските ги палат  :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Значи само Италјанските се самозапалуваат, Германските ги палат  :D

италијанците изглеа имаат жичка некоја самурајска... харикири си праат.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44390
  • Il Moderatore
Преку к*р им е од такви газди! :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2247
Тешка сообраќајка пред Скопје - загина 18 годишна девојка седуммина во болница.

18 годишна девојка загина во тешка сообраќајна несреќа која утрово, нешто по полноќ се случила пред Скопје во близина на селото Идризово. Возило марка Мерцедес од засега неразјаснети причини загубило контрола и се превртело. На лице место починала 18 годишната Денита Саботиќ, додека останатите седумина кои биле во возилото биле префрлени во болница. Несреќата ја потврдија и од МВР

http://grid.mk/read/news/105257344/1135555/teshka-soobrakjajka-pred-skopje-zagina-18-godishna-devojka-sedummina-vo-bolnica
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!