Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3441224 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11817
  • Архитект
Ауууууу братучетка ти е добра? Само ако и фали влакно, одма колам све.
Со тебе сум Томче се шо треба.
;D ;D ;D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Томе,фала богу што е жива и здрава,тие таму немаат ни в од возачка култура..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Знам дека немаат и 100 пати сум и кажал полека пази ама не е она крива од позади ја удриле и во банкина застанала.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11069
  • Ќybriт Pro Max
Ќе заснежи уште малку

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Братучедка ми денеска имала тешка сообраќајка во Албанија. Пред неа некој вртел лево и бил застанат, она застанала меѓутоа од позади некој заспал на волан и влегол доста јако. Колата (Мицубиши Колт со 3 врати) е тотал искршен меѓутоа братучедка ми е добра во болница е со модрици и набиеници само. Ќе го е*ам со кравја маст ако го начекам тој што заспал!

Schmitt says: Welcome to the club!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7574
Таму е во приватна болница некоја. Повреди нема физички, има потрес на мозок мал и модрици некои не толку страшни. Ќе ја пуштат денес утре дома да одмара па од среда ќе доаѓа навака. Дали некој има искуство што се треба да се собере таму од документи зашто колата е на лизинг со каско треба сите записници да се земат или по службена должност ќе ги пратат во МК?

Лаички совет, нека собере све што ке може она од таму записници, не би се надевал многу на службената должност што ја збориш.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и јас би играл така... собери записници и документи од се што можеш...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Томе,фала богу што е жива и здрава,тие таму немаат ни в од возачка култура..

Абе ај кај нас не се дешаа ова така?

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Сум возел во Албанија доста, верувај дека таму и тука има голема разлика.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44390
  • Il Moderatore
Е па кај нас, да речеме на сите родителите ни` имале возачка дозвола, а и повеќето дедовци, што се вика 3-та генерација возачи, во Германија и англија е 6-7 генерација, во албанија е втора или прва генерација. Е па нема возачка култура, тоа се гради и се негува.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6220
прса у прса

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Братучедка ми денеска имала тешка сообраќајка во Албанија. Пред неа некој вртел лево и бил застанат, она застанала меѓутоа од позади некој заспал на волан и влегол доста јако. Колата (Мицубиши Колт со 3 врати) е тотал искршен меѓутоа братучедка ми е добра во болница е со модрици и набиеници само. Ќе го е*ам со кравја маст ако го начекам тој што заспал!

Само бесење за муда за такви идиоти!
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
WAT HAPEN AMIGO SCHMITT  ???

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.

Само бесење за муда за такви идиоти!

Auuu Tome !!!!! Neka ne se sekira. Kola se kupuva zdravjeto ne se kupuva.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
smitce dva pati go jade od pozadi   ;D ;D ;D najdobro znae kako mu bilo ;)