Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Башка овој сигурно нема powerlink позади.
Цитат: Tome-Colt на 04 Октомври 2012, 19:30:50 pmБашка овој сигурно нема powerlink позади.? што е тоа powerlink? гугл крева раменици
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Значи колку срање кола е Голф..
Цитат: zeroSignal на 04 Октомври 2012, 19:24:34 pmЗначи колку срање кола е Голф..Чудо едно!
Цитат: Chlink на 04 Октомври 2012, 17:23:57 pmКако да знам кај мене колку е пропишано даги напумпам гумите? За 17ки мислам дека нема никакви информации.2,4 и напред и назад. 2.6 за фул лоуд Ова е за пропишаната димензија 215/45/17. Ова е од документацијата за фејстлифт 156
Како да знам кај мене колку е пропишано даги напумпам гумите? За 17ки мислам дека нема никакви информации.
Убаво си има извичник одпозади дибекот барем да знаеш со кој си имаш работа паметна идеа која може и кај нас да се примени
Не е. 2.4 и напред и назад. 2.6 и напред и назад за фул лоуд (4 патници + багаж). Ако имаш корисничко упатство од 156 FL може комотно да ме провериш.
А ти како разбра?