Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3168430 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7340
Тој со комбето, и последниве 2 видеа ... :S

Туку, што би требало да значат 2 паралелни испрекинати линии?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Забрането претицање на запрежни возила.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па еднаш полека си возам пред едно патче кривулесто, бидејќи пред мене имаше коли и знаев дека ќе ме успоруваат а јас сакам кривините да си ги поминам убаво. И ме претица едно дете со ТИКО !!!!! Па кога му викнав после, не му се тргнав од браник (30цм негде) и гледам се усерува, мислев дека ќе излета ама ништо... Инако и јас многу мразам луѓе што кочат, ај да иде со 100 у кривината па да поткочи малку, ама кај се влече па уште ти кочи ... ќе полудам некој ден.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Па еднаш полека си возам пред едно патче кривулесто, бидејќи пред мене имаше коли и знаев дека ќе ме успоруваат а јас сакам кривините да си ги поминам убаво. И ме претица едно дете со ТИКО !!!!! Па кога му викнав после, не му се тргнав од браник (30цм негде) и гледам се усерува, мислев дека ќе излета ама ништо... Инако и јас многу мразам луѓе што кочат, ај да иде со 100 у кривината па да поткочи малку, ама кај се влече па уште ти кочи ... ќе полудам некој ден.
ТОА ТОА!!!

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
освен руски, знаете некои други клипови да турите? гледам сите сајтови само руски па руски, ко само русија да постои... па нај големите и нај легендарни се дешаваат или во сад или во финска на пример...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16733
  • Keep it 100
освен руски, знаете некои други клипови да турите? гледам сите сајтови само руски па руски, ко само русија да постои... па нај големите и нај легендарни се дешаваат или во сад или во финска на пример...

Ај постирај некој таков пример

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
јас сум конзумент... еден од таквите... не се замарам со барање и постирање на клипови.. таквите што постираат ги прашувам...

а да не прајме муабет што имаме редовно третина од дневната доза од мотика препостирана на форумов... а мотика нема друго освен руски клипови и тек тук по нешто од “остатокот“ од светот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Онак што е битно од каде е содржината ако е добра? Клипчињата што се поставуваат, особено од Фиц се соодветни на темава, за содржини од мотика се согласувам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29790
    • CARclub.mk
Царот што се зденуе у дизалица на крај е најбољи.

Онак, статистика. Русија е меѓу најголемите држави во свет и меѓу оние со најмногу луѓе. Соодветно на тоа, има многу возила, па многу од видеата се од таму. Плус, они се од ретките што имаат навика за некаква камера во кола.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
Царот што се зденуе у дизалица на крај е најбољи.

Онак, статистика. Русија е меѓу најголемите држави во свет и меѓу оние со најмногу луѓе. Соодветно на тоа, има многу возила, па многу од видеата се од таму. Плус, они се од ретките што имаат навика за некаква камера во кола.

Заборави да кажеш многу усрани возила и многу пијани возачи...

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Абе не дека има најмногу возила ама има најмногу луди возачи. Јас сум бил само една недела низ Москва и од тротоар гледаш онакви филмчиња а не па да возиш.

Инаку во Русија сите коли внатре имаат камери бидејќи премногу будали има и премногу незгоди па видеата им се потребни да се расправаат на суд. Затоа сите видеа се од Русија. По белиот свет камерите им се за курчење да снимаат и ретко се фаќа незгода. Во Русија вози 2 недели 5 дешавки ќе фатиш на камера.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Околу тоа зашто доминираат руски видеа со дешавки:

Досетливите Руси имаат решение за секоја ситуација, па така смислиле едноставен, опасен и крајно безобразен начин за заработка, намерно предизвикуваат сообраќајни несреќи за потоа да си наплатуваат од осигурителната компанија.

Измамите на сметка на осигурителните компании во Русија се секојдневие, посебно кога е прашање автомобилското осигурување. Возачите знаат дека тие се виновни доколку налетаат на автомобил пред себе, а измамниците токму тоа го користат.

Тоа им гарантира отштета, а како изгледа сето тоа погледнете од видеото. За среќа возачот овојпат е внимателен, но токму тоа негово внимание ги изнервира "паметните" Руси.

Not a valid youtube URL

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20699
Људи, очите саде 5 банки отварање, оти ова станало мода за „праење пари“...

Not a valid youtube URL
Мада, мислам дека вакво нешто некој да проба да ми напраи, ќе го пројдам низ раце (а богами и нозе) неколку пати, па барем да има зашто да бара пари за оштета :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Што ти значи малку подистушена гума...влегувам на кружен тек (излез од битола, према ПП) со 60-70, за малку што не се извртив целосно (колата ме изненади, задниот дел целосно избега, но се е под контрола :D)...одам да проверам гумите, задна десна наместо на 2.3 на 1.9...ги напумпав, отидов го повторив истото, колата не мрдна
I’m so mean, I make medicine sick