Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415726 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

Онака за сабајлечки....

Леле кретен еј.... Ааааа ти ибам тоа мачорот!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
@ 0:36 -ааахахахаааа!

5:03 се искрши на пола метар од целта цреп!
« Последно менување: 18 Мај 2011, 09:39:24 am Falanga »

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Последно менување: 18 Мај 2011, 15:01:28 pm Tommy »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Од кај ги извадија износиве??? 28,5 милиони  $ последното?? Абе ај

Горе доле на толку се проценети коливе ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Аааааа-да! Супер објективно. 28 Милиони за старо тркацко ферари, повеќе него нов Вејрон

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Аааааа-да! Супер објективно. 28 Милиони за старо тркацко ферари, повеќе него нов Вејрон

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"

епа и вејронот за 30 години ќе кошта појше него сега, затоа што ќе останат малку и ќе биде вистински раритет. на топ гиар имаше за ферариво дека вистинско гто во вистинска смисла на зборот и дека се останати уште 3 во цел свет или така нешто не ме држете за збор, не им беше дозволено да го возат само го прикажаа во емисијата. па фаланга размисли сеа што е поценето нов вејрон кој сеуште се произведува и може секој што има пари да го купи или култно ферари од кое има само 3 примерока во цел свет?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
па фаланга размисли сеа што е поценето нов вејрон кој сеуште се произведува и може секој што има пари да го купи или култно ферари од кое има само 3 примерока во цел свет?
Размислувам... Држи вода ама 28 милиони? Би рекол најмногу третина за тоа и само заарди раритетот. Па што ако е раритет? Таа вредност пали само кај многу мал број на луѓе кои имаат некој необјаснив мерак баш за тој модел и таа марка.
А генерално колку луѓе би избрале вејрон а колку ферари такво старо?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
па фаланга размисли сеа што е поценето нов вејрон кој сеуште се произведува и може секој што има пари да го купи или култно ферари од кое има само 3 примерока во цел свет?
Размислувам... Држи вода ама 28 милиони? Би рекол најмногу третина за тоа и само заарди раритетот. Па што ако е раритет? Таа вредност пали само кај многу мал број на луѓе кои имаат некој необјаснив мерак баш за тој модел и таа марка.
Епа мешаш марки, а да прашаш колку би избрале старо ферари или новото 599 ГТО, е пореална споредба.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Епа мешаш марки, а да прашаш колку би избрале старо ферари или новото 599 ГТО, е пореална споредба.
Добро де, ок. Може сум грешка. Не ја знам историјата на Ферари во детали. Може е некои исклучително и љубилејно возило ват д фак....... Ама 28 милиона? Неее бе батка. Кам он! 28? не 15 не 20 туку 28? Ако ме убедиш ќе си гризнам од газов.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3825
  • Боинг 747
Deneska za vlakno izbegnav soobrakajka:)

Na izlez od skopje posle nadvoznikot kaj Cento vozam vo leva lenta demek da gi izbegnam dlapkite polni so voda, pred mene vozese nov nissan qashqai koj naleta na pogolem vir i istovremeno guti kontrola i udira vo bankina, pokusav da zakocam ama ednostavno kolava si prodolzi sreke nemav nikoj pozadimene pa se vrativ vo posleden moment vo sredna lenta. Deckoto so nissan qashqai lom go napravi, cela leva strana otide. Jbg pamet za drukpat poleka da vozam:)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Добро де, ок. Може сум грешка. Не ја знам историјата на Ферари во детали. Може е некои исклучително и љубилејно возило ват д фак....... Ама 28 милиона? Неее бе батка. Кам он! 28? не 15 не 20 туку 28? Ако ме убедиш ќе си гризнам од газов.

Си тргнал по тој пат не можеме да те убедиме. Ексклузивна изведба во лимитирана продукција на суперавтомобилите, дури и нови, чини многу поскапо од стандардната верзија. Тоа ферари гто е како што кажаа едно од малкуте преостанати, а за ферари викаат дека е како добро вино: што постаро, тоа повредно и подобро!

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Deneska za vlakno izbegnav soobrakajka:)

Na izlez od skopje posle nadvoznikot kaj Cento vozam vo leva lenta demek da gi izbegnam dlapkite polni so voda, pred mene vozese nov nissan qashqai koj naleta na pogolem vir i istovremeno guti kontrola i udira vo bankina, pokusav da zakocam ama ednostavno kolava si prodolzi sreke nemav nikoj pozadimene pa se vrativ vo posleden moment vo sredna lenta. Deckoto so nissan qashqai lom go napravi, cela leva strana otide. Jbg pamet za drukpat poleka da vozam:)

На истите тие поточиња што ги има после мостот во ченто, татко ми прееска налетал на некое од нив изгубил контрола... Неможел да ја контролира колата, но некако устеал да застане без да се мавне во банкината.... Застанал ама на средина на автопатот, среќа што немало кола и се тргнал брзо да не настане некоја сообраќајка.
Има многу вода што поминува преку патот, а во еден дел од левата лента константо си лежи водата....
Never drive faster than your Angels can fly.