Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885467 пати)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Пешаците, не јас. Тие позади мене,  а пред полициската придружба истрчуваа на улица! :D :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ај кажи кога иде на работа, да си се испукаме ние што сакаме ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
:D :D Денес беше околу 15 до девет.. тој период е најчесто +- 10-15 минути... Тогаш стално му кажувам на татко ми „еве ги обеќаните 15 минути од ѓорче до аеродром на некои од претходните кандидати за градоначалници“  ;D ;D ;D
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Igor

• Легенда
Гледаш утре собрани 20-30 коли и чекаат да расчистат.. ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Па како да не споредувам, кога во скопје неможиш на раат да си возиш...Се пазиш да не те удри некој, а во исто време да не удиш некого, секое излагање мора да платиш паркинг, на секој ќош камери или па незнам што поставени...Вистина е дека во Кичево има 2 семафори и неколку улици, али ваму има прилично редок сообраќај, нема толку многу будаличишта освен неколкуте таксисти, паркинг ваму до сега немам платено, а одам СК и на прв паркинг ми наплаќаат....

па нормално бе брат дека нема во кичево толку густ сообраќај кога пола и повеке од кичево се пресели во скопје... своите коли си ги донесоа во скопје и наместо по низ дома и матичниот град да си возат, они во скопје прават гужва... истото е и со остатокот од македонија... во повекето градови нема сообраќаен метеж од проста причина што пола и повеке се во скопје заминати, освен штип, гевгелија, битола, струга, тетово и гостивар сите други градови со нај малата шанса, повекето во скопје се селат...

немојте да ме разберете погрешно, не кудам ја што доаѓаат во скопје да живеат, секој во потрага по својот правец во животот може да си бира и бара она што сака, сепак демократија е тоа... се обидувам само да ја појаснам ситуацијата во скопје зашто е таква со сообраќајот.. како и со повекето работи... пример е мојава зграда... скоро цела зграда збори на некој дијалект... 3 стана од 45 сме скопјани, другите се дојдени од внатрешноста на македонија...  :o

еве овој период од годината поготово за викенди е вистински рај да си во скопје... улиците се празни кој од каде дошол во скопје за летниов период се вратил “дома“ и скопје останало само на скопјаните од кои половината се заминати по одмори а од остатокот убав дел се во охрид и струга на викенд... СКОПЈЕ Е ПРАЗНО, моеѓ трки да правиш по булеварите, моеш и скара да свртиш сред партизанска... исто и мојава зграда, живо пиле нема, паркинг простор да се тепаш со камења на 100 метра има простор... може форумџиска средба да прајме слободно, ќе не збере сите... :) ;D ;D

и да не испадне дека мешам политика, ама власта стварно треба да се заангажира да почнат и други работи да се дешаваат низ македонија наместо се да се инвестира само во скопје... да мрдне економијата во другите градови па така скопје нема да биде збиротина од цела македонија... но да не мешаме теми, тоа е друг муабет...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
^ Кумановци ретко кој да се сели в Скопје, ради близината ... ;)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Да го пуштиме Сузуки на пластичарската улица или на бит пазар да поминува ;D ;D ;D

Отсутен Igor

• Легенда
Пластичарска е подобар избор, по можност во најголемата гужва кога возењето наликува на GTA. ;D 

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Скопје ако ви е хаос за возење незнам што ќе правите да отидете во Истанбул... Ќе се покакате во гаќи  ;D

Отсутен Igor

• Легенда
Шознам мене не ми е хаос, најголема гужва во Скопје се поминува за 10-15 мин, што мислам дека не е многу.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Имало некоја сообаќајка во Ѓорче меѓу автобуси или лошо сум разбрал? Било лом?

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100