Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886025 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
некој има фирма за семафори и тоа е тоа :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
некој има фирма за семафори и тоа е тоа :D
Ќе си го одлежи своето, за деценија или две.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Само аутобан е решење ;D

Приметете само дека 130 не е ограничување туку препорака ;D

[img]http://europe.aaroads.com/Luxembourg/A1/IMG_7617.jpg[img]

Сега и кај нас на некои места на автопат ограничувањето е на 130.

Друго ми беше муабетот, прееска излагам е глеам пред Историски архив на Партизанска автобус празен паркиран со даден десен жмигавец, шоферот збори на мобилен, а еден дечко крвав у главата седи на клупа-две девојки околу него, па дојде брза помош од Румунска болница ...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Случајно наидов на еден клип пред малку. Од 2:10 може да се види животинското царство на битпазар. ;D

ЛЕеле па ово нема ни у Београду... Поради ова не го сакам скопје и сум стварно среќен што сум од Кичево...Во ск од сите страни коли се пикуваат луѓе преминуваат, автобуси кочат застануваат на постојки..Мо кичево вака не е.. сите улици се со по 1 лента и досега немало некоја гужва..на семафорите во лето 4/5 коли ќе чекаат а пак на зима се случува и да не чекаат коли...Башка ваму и автобуси вака не застануваат никаде...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
^ Или е во недела снимано или во некој бош период, не е во шпицот. Вака да е стално без гужви ехее.. супер ќе биде :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
па и ова е гужва за мене...дојдете кичево ќе видите...ваму може само некој таксист да те изнервира што застанува на сред пат, зошто некој патник му слага од колата...како да неможе да се потргне од страна па да го сметне...

Отсутен otrakan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 281
Во кичево има само една улица и 2 семафори нема од каде да излезе
;)

Отсутен Бузуки

• Сениор
за семафори има 2, ама улици колку сакаш има...има само 1 булевар, па за тој зборам...1 лента има и од страна уште една како за паркинг....

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
ЕБАТИ ИДИОТИТЕ цел автобус луѓе на душа зедоа!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Крив е овој што вториот, што не гледаше на ретровизор ...

Школски е да си пратиш, посебно кога претекнуваш ...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Случајно наидов на еден клип пред малку. Од 2:10 може да се види животинското царство на битпазар. ;D

ЛЕеле па ово нема ни у Београду... Поради ова не го сакам скопје и сум стварно среќен што сум од Кичево...Во ск од сите страни коли се пикуваат луѓе преминуваат, автобуси кочат застануваат на постојки..Мо кичево вака не е.. сите улици се со по 1 лента и досега немало некоја гужва..на семафорите во лето 4/5 коли ќе чекаат а пак на зима се случува и да не чекаат коли...Башка ваму и автобуси вака не застануваат никаде...

што бе леле леле... на клипов не се гледа ама баш ништо... кај нашол овој да снима баш у дождлив ден... празни се улициве... не сте виделе вие ништо бе... овакви моменти во скопје се вика СЛАБА РАЗДВИЖЕНОСТ.... да е скопје вакво стално, би било вистински кеиф да се вози низ него...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Се слагам со Онак, ни ја не глеам ништо лошо на видеото. Жива кола нема, гужва нема никаде, а ни Бит Пазар не е воопшто лош.

@Suzuki: Ако ова ти е гужва, тогаш ти препорачувам, односно те предупредувам да не одиш со кола никогаш во Солун, камоли па некој друг голем град.

Само да се хејтало Скопје..

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Што ти прави една милисекунда невнимание и мозокот на пасење...

Језиво видео...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Недај боже Атина или Истанбул да му се деси во гужва да биде, нервно ќе оболи.