Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3082215 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Кај бе 30.000 евра Мече? Џипот само чини минимум 40.000 а е отиден СКРОЗ! На сликата не се гледа другата страна од џипот. Јас мислам нема ни штрафче што може да се спаси од џипот. Би рекол 60.000 евра минимум сосе семафорот
Pa zatoa i rekov deka kolku sto mozam da vidam od slikata....i ne zemajte 30.000 evra kako oficijalna brojka...mozi na staro ke zemaat delovi od kaj Ljusi ;D ;D ;D ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1847
Денес беше многу весело на автопатот према Велес, Градско и надоле.
На клучката за катланово после патарина петровец,тетовски Голф се мавал и лево и десно во банкините, а едната банкина му ја имаше исечено задната лева врата и беше збрзана во долниот дел од седиштето, немаше крв па претпоставувам дека не седел никој таму.
Подоле, после велес удолницата кога идеш према гевгелија што завршува со мост, или нагорнината на враќање кај што меревме неколку луѓе забрзување на угорница почнувајчи од мостот кај бензиската. Е тука луѓе беше страшно, од многу вода изгледа еден Цитроен Ц4  се исповртел, и се тумбал по цел автопат(се беше блокирано од пластики и делови расфрлани по цел коловоз),и на крај превртен на кров застанал помеѓу банкините во тревата меѓу патот.На враќање извесно време возев позади шлепот што ја извадил колата, и колата беше партал, згужвана ко лименка и имаше многу многу крв сегде низ неа, кров скоро и да немаше беше набиен до пола наслон од седиштата.Језиво беше у п.м.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Стварно било весело :'(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
На пат од таму па накај Гојдо во комшии цепам на илинденска 60 у пета и кај раскрсницата (не таа кај семафорот него таа пред неја) кај Воена болница и еве ти од таму една п*чка во бела Алфа Џулиета ми сече пат. Прикочувам јас, мишелинки врескаат и не ја удирам за 10 сантима. Застанувам до неја на семафорите, отварам прозор и и викам: „Добро ма госпожа, ти нормална си или слепа? Дете возиш на задно седишто овцо смотана“. Типката затвора прозор, ме погледнува онака телешки и вади iPhone4 и си почнува муабет. Јас така ја гледам кога ете ти еден психопат од позади мене истрчува од кола, застанува до колата и почнува да и се дере каква овца глупава, смотана, најглупава на свет е и почува да и ги крши метлиците од бришачите. Оваа ја фаќа паника, гас до даска на црвено. Од таму откај Александар палас залетани Пасат ЦЦ и Астра како на џиџи, закочува пасатов и астрата во него БААААМ!

Јас морав да одам, ама типот што и ги кршеше метлиците рече јас ќе останам пред полиција сведок да бидам.

И така......
Значи кога ќе погледнеш, има добра причина зошто женско не треба да вози туку треба на шалтер да седи и да работи....

aaaa-haaaa Lele, oti ne si ja izvadil od prozor i da ja tresnis od zemja, barem astrata ke ostanela ziva i zdrava. A ja zapisavte tablicata na gnasata, vleze toa vo zapisnik? Ne mi se veruva taa kucka kolkava steta napravila za 10 sekundi  >:(

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Џабе, чиката што сакал да ја извади од кола ќе го окриват...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ke go ukrivat onoj sto nema da ima pari da gi podmacka sudiite.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Pa da naprajme eden fond, da sobereme pari i da ja zaebeme k..... ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Ќе се извлече бе. овие Mazda 2- киве се со погон на 4 :):):)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
Ќе се извлече бе. овие Mazda 2- киве се со погон на 4 :):):)
Не кажа со погон на 4 што се? Штикли?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
На пат од таму па накај Гојдо во комшии цепам на илинденска 60 у пета и кај раскрсницата (не таа кај семафорот него таа пред неја) кај Воена болница и еве ти од таму една п*чка во бела Алфа Џулиета ми сече пат. Прикочувам јас, мишелинки врескаат и не ја удирам за 10 сантима. Застанувам до неја на семафорите, отварам прозор и и викам: „Добро ма госпожа, ти нормална си или слепа? Дете возиш на задно седишто овцо смотана“. Типката затвора прозор, ме погледнува онака телешки и вади iPhone4 и си почнува муабет. Јас така ја гледам кога ете ти еден психопат од позади мене истрчува од кола, застанува до колата и почнува да и се дере каква овца глупава, смотана, најглупава на свет е и почува да и ги крши метлиците од бришачите. Оваа ја фаќа паника, гас до даска на црвено. Од таму откај Александар палас залетани Пасат ЦЦ и Астра како на џиџи, закочува пасатов и астрата во него БААААМ!

Јас морав да одам, ама типот што и ги кршеше метлиците рече јас ќе останам пред полиција сведок да бидам.

И така......
Значи кога ќе погледнеш, има добра причина зошто женско не треба да вози туку треба на шалтер да седи и да работи....

aaaa-haaaa Lele, oti ne si ja izvadil od prozor i da ja tresnis od zemja, barem astrata ke ostanela ziva i zdrava. A ja zapisavte tablicata na gnasata, vleze toa vo zapisnik? Ne mi se veruva taa kucka kolkava steta napravila za 10 sekundi  >:(

За несреќата сепак ќе одговара силеџијата кој и виткал метлица.

Уште ако се погоди дамата во Џулиетата да има јако муже може да окапе у шутка. Тек тогаш кога ќе го рендаат навечер нема никад да му текне да витка метлици.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=24262:2011-05-10-07-18-08&catid=4&Itemid=17

Не ми се верува, дека излезлета низ шофершајбна :)
Ауу, а ја мислев оваа колава што ја има камерата ќе се учука и се стискам ...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=24262:2011-05-10-07-18-08&catid=4&Itemid=17

И ја така се стискам, коа ме вози друг... леле...  каков страв имам...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

И ја така се стискам, коа ме вози друг... леле...  каков страв имам...
Хахаха ќути, а ја и се лутев порано на жена ми :) Сеа дека она ме вози ради кичмава ... :D Фала богу моја школа е ;)