Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3866417 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Значи вака изгледа ако ти пукне предна гума. Возете внимателно, а доколку сакате брзини тоа нека биде во кратки интервали.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Што се дешава по светов...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Not a valid youtube URL

mislam deka ova bese pricina za soobrakjajkata kaj demir kapija minatata nedela, na kamionot od sprotiven pravec mu puka guma preminuva vo druga lenta i otidoa jabana site od kolata.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
mislam deka ova bese pricina za soobrakjajkata kaj demir kapija minatata nedela, na kamionot od sprotiven pravec mu puka guma preminuva vo druga lenta i otidoa jabana site od kolata.

претпоставуваш или прочита некаде ?

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Денес ке удрев пешак и тоа на булевар, на обележан премин...

Не го видов дека се спрема да помине улица од дрвцата посадени на булеварот, се свртев да видам дали голфчето на need4speed е паркирано на стандарното место, и две секунди, толку да е било, се вртам, и на мојата десна страна, пешакот веќе на средината на пешачкиот и ме гледа зелено, сосема оправдано....

Каков идиот испаднав ..

Не го тргајте погледот од патот ни за секунда ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Малце треба за беља. Чувај се. Очите на патоти окулу него :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Многу малку треба...

Но некогаш и пешаците ги наоѓам криви на булевари каде што комотно се вози 50, а секој втори вози над тоа. Илегуваат директно на пешачки без да видат дали доаѓа возило, ајде на пешачки сум к*р ме боли. Дали толку не мислат дека некој нема да ги види како во случајов, дали може да закочи на време и најлошото од се кога ке те видат се вкаменуваат насредина, не да забрзаат или да се подвратат. Дали толку не им е мил животот не знам...

Како и да е, треба да внимаваме ние возачите, НО мора малку да внимаваат и пешаците.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309

Тој ден на тој патен правец имаше 3 сообраќајки и само еден починат при судир на камион со унгарски таблици мислам беше и астра со кавадаречки таблици,починатиот го знам,во моја близина живее,но немам уште разбрано од кои причини се случила несреќата.

« Последно менување: 14 Јуни 2012, 02:50:30 am AUDI »
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Денес ке удрев пешак и тоа на булевар, на обележан премин...

Не го видов дека се спрема да помине улица од дрвцата посадени на булеварот, се свртев да видам дали голфчето на need4speed е паркирано на стандарното место, и две секунди, толку да е било, се вртам, и на мојата десна страна, пешакот веќе на средината на пешачкиот и ме гледа зелено, сосема оправдано....

Каков идиот испаднав ..

Не го тргајте погледот од патот ни за секунда ...
Јас така пред година и пол се чукнав со еден мерцедес, се приклучувавме и двајцата од улица која нема предност, двајцата се движевме многу споро ни 10 на саат, мерцедесот тргна да врти, јас се свртев десно да видам дали има кола, и видов дека има кола, само што ја стаив ногата на кочница, бумп сама закочи колата, тој со мерцедесот да ти застанал, пошто ја видел и он колата ама покасно, беше искочен он до пола улица. Ударот беше многу слаб зашто полека се движев, немаше никаква штета кај мене, него му се подоткачи малце браникот, но ништо посериозно се мести за 2 минути тоа, џабе праевме европски. Да не тупам, муабетот ми беше колку значи таа 1(една) секунда во сообраќајот и при најмали брзини, да не збориме за поголеми.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

Тој ден на тој патен правец имаше 3 сообраќајки и само еден починат при судир на камион со унгарски таблици мислам беше и астра со кавадаречки таблици,починатиот го знам,во моја близина живее,но немам уште разбрано од кои причини се случила несреќата.

еден таксист шо ме вози накај Грција и Бугарија ми го кажа тоа па претпоставувам. Не верував дека пукање на гума на камион може вака да го однесе а како што возат кај нас со гуми кои од пред година дена треба да се фрлени не би ме чудело.

Треба да  почне полиција да мери длабочина на шарката на гумите

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Не е до шарите,тие протектираните гуми се лоши,многу лоши и непредвидливи.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Башка лошо ги вулканизираат. Јас одев пешки кај Црвен крст кога на автобус кој доаѓаше од кај Зелен пазар и вртеше лево му пукна предното десно тркало. Освен тоа што пукна како бомба и ме зашемети силната експлозија него го зари бандажот во асфалтот и да возеше можеби 10км/ч побрзо ќе се превртеше на страна.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Шевченко после двата гола против Шведска доживеа собраќајна несреќа.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100