Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885457 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Ama se zddnale od pozadi izgleda.
A ne razbrav civo vozilo se zapalilo.
Caddito ili Bmw ako bilo na plin

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
денес 2 сообраќајки меѓу кола и мотор... едната у драчево, тоа крвишта по асвалтот било од моторџијата, а втората сега на вести ја чув во карпош негде, пак моторџијата го изелкалапот, ама жив е...

се стопли времето, моторите на улица, абе страв да ти е да возиш... поспоро малку треба да се вози.. јас кога ке видам некој таков “бесен“ моторџија, се повлекувам... го оставам да ме помине и нека тера напред барем 5-10 коли пред мене.. или ако ептен запнал до мене да вози, го престигнувам и него и колата пред мене па нека се влечка до тркалата на некој друг... значи се трудам да ги избегнувам... недај боже на тие кинештариите, ке му се отштрафи нешто ке ти падне под тркала и крив ке бидеш...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
Секоја година си гинат по 2-3-ца од Куманово, и уште десетина потешко повредени  ... Жално е да се рече, ама тоа е вистината ...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Абе тие у Драчево не се нормални еј, сега дојдов од таму. Типот возеше CBR1000RR  на едно тркало по таа улицата каде што може да искочи дете и да направи беља. Имаше и уште неколку кои кога ќе видат младо газе одма им идат вртеживе накај 15 000, незнам што луѓе ќе беа до толку без осет.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
На брзина нема херој, макар колата да е нова од салон купена...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Абе тие у Драчево не се нормални еј, сега дојдов од таму. Типот возеше CBR1000RR  на едно тркало по таа улицата каде што може да искочи дете и да направи беља. Имаше и уште неколку кои кога ќе видат младо газе одма им идат вртеживе накај 15 000, незнам што луѓе ќе беа до толку без осет.

жена ми е од драчево... еден период дремев во драчево... многу добро знам за што збориш... да фраер ово оно, ама некои луге каснат малку со новитетите, како на пример, дека младите газиња веке не се палат на јаки мотори, пошто младите газиња до пред 3-4 години беа деца а од дома ги научија дека моторот е страшно опасна работа поготово кога ја цепиш гаста до даска... сега се у мода јаки коли со јако озвучење и 1650 аирбега и доволно место за да се направи групњак...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
не е до брзина, до нашиве улици е ... ;)

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330

жена ми е од драчево... еден период дремев во драчево... многу добро знам за што збориш... да фраер ово оно, ама некои луге каснат малку со новитетите, како на пример, дека младите газиња веке не се палат на јаки мотори, пошто младите газиња до пред 3-4 години беа деца а од дома ги научија дека моторот е страшно опасна работа поготово кога ја цепиш гаста до даска... сега се у мода јаки коли со јако озвучење и 1650 аирбега и доволно место за да се направи групњак...

Точно !!  ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Абе јас не сум против брза вожња, напротив, ја обожавам ;D
Ама гледам да не ја практикувам каде што има толпа народ и каде што многу лесно некој може да ти се најде пред кола и да го завршиш. Посебно не на улица како таа во драчево, широка 2 метра сосе тротоар. Ама едноставно на некои луѓе паметот им е останат некаде во основно, па кога ќе напраат беља им се враќа по малку.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер