Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884257 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
па да знам да не си арчам светло преку ден :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
И јас возам со позиционо. Така ја научив и жена ми ама еднаш ја опоменале пред А Палас. Сега ми ги арки најтбрејкерите и денски. Јас си цепам со позициони диоди... :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
И јас возам со позиционо. Така ја научив и жена ми ама еднаш ја опоменале пред А Палас. Сега ми ги арки најтбрејкерите и денски. Јас си цепам со позициони диоди... :)

моите позиции не се гледаат точки се :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Абе дење и сијалицата едвај се гледа. Ама моите диоди имаат и напред и на страна диоди и го осветлуваат тој рефлектирачкиот дел од фарот, така да на облачно се познава убаво и светат плаво.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Четириесет и двегодишен возач на камион од Македонија е тешко повреден во сообраќајна несреќа што денеска околу 10 часот се случила на автопатот Белград – Ниш.
Како што јавуваат српските медиуми, Ацо Недев од Кавадарци возел камион со македонски таблички кога кај местото Свилајнца му пукнала гума, по што изгубил контрола над возилото и ја пробил заштитната ограда.

Повредниот камионџија е пренесен во Клиничкиот центар во Крагуевац, каде се наоѓа во тешка здравствена состојба, а левата рака му биле отсечена при несреќата.

“Возачот е во животна опасност, со трауматска ампутација на левата рака“, изјавила за весникот “Блиц“, портпаролката на КЦ Крагуевац Вања Ѓорѓевиќ.

Недев, според информациите на болницата бил донесен во бесознание и веднаш му биле извршена операција.

http://tocka.com.mk/1/67393/makedonec-povreden-vo-soobrakajka-kaj-nis-se-bori-za-zivot
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Поздрав до комшијата што ми ги дрпна брисачите!

цццц....
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
цел живот брисач да не му се погоди на тој шо ги украде :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Дрпни си ги назад.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Мене исто ми имаат украдено брисач и една пластика на браник,фино лепо и јас дигнав брисач и пластика.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Мене исто ми имаат украдено брисач и една пластика на браник,фино лепо и јас дигнав брисач и пластика.

со тој чин си станал ист како и изопачениот ум, т.е. си заебал некој невин ни крив ни должен... ако ти украле, ти украле.. идеш и си купуваш нов... не крадеш од друг... еве мене мотор ми украдоа пред 2 недели, по твојов памет требаше да идам и јас да си украдам од некого нели? не е во ред тоа... јас го разбирам гневот твој, ама со тоа што и ти ке дрпнеш од некого истото она што ти го украле, не му вракаш мило за драго на оној што ти украл на тебе... на тоа мислев...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
A be i ako si dobar ne cini a milicionerite citaat li citaat

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
A be i ako si dobar ne cini a milicionerite citaat li citaat

милиционери??????? друже... милицијата кај нас ја укинаа пред 15 и нешто години :) немаме ние милиција...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Во право е Онак. Стануваш криминалец и се поистоветуваш со тој што те ограбил тебе. А што ти е крив тебе тој на кого му крадеш бришач? Правиш два грева во исто време.