Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3920374 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
Каков идиот еј... овој со автобусов. Ваљда им текнало на патниците да излезат претходно надвор?

Него денес еден идиот пред мене со Јарис Версо се истумба партали се направи. Се враќам од Кучково и кретенов вози пред мене, на влажен и мазен асфалт, низбрдо на остри кривини. И едно време му избега задницата и лево-десно и на крај со предницата се збрца во насипот и се преврте на страна. Искачам надвор му викам добро бе будала еден се вози ли 70? Типот ми вика, ај не јади гомна врви си по патот. Ја му викам епа кој те ебе тогаш снаоѓај се.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Девојка прегазена во верижен судир на „Првомајска“ во Скопје

Една девојка на возраст од околу 20 години била прегазена и се наоѓа во критична состојба
по тешката сообраќајка што се случи доцна вечерва на булеварот „Првомајска“ во скопската населба Кисела Вода.

Во сообраќајната несреќа учествувале три возила, од кои едното, „пунто“ удрило
 во девојката која во тој миг преминувала преку коловозот, во близина на Цементарницата „Усје“.

Повредената со итна медицинска помош е префрлена на Ургентниот центар на Скопските клиники.
 Полицијата ги испитува причините за несреќата. Повеќе информации подоцна.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30629
    • CARclub.mk
У јеботе, да се надеваме дека ќе излезе без трајни последици..

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
Strasno ova ej. Tesko na devojceto.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3853
  • Боинг 747
Ама и луѓево кога ќе сватат дека е лизгаво и дека не се вози брзоооо алооооооо!!!!!!!!!!!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
У јеботе, да се надеваме дека ќе излезе без трајни последици..
Дај боже, но тешко. Од Карил никој читав не излегол  :(

Отсутен Romeo

• Почетник
  • *
  • Пораки: 41
И ја видов од бус (70-ка) шпонците се симнаа кај тинексот да гледаат сеири  ;D
Alfas are for nice people! J.Clarksok

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Вчера 3 дешавки на исто место во различно време
-Автобус на 10 метри од мене,од засега непознати причини се качи на тротоар,удри во билборд и го сруши,за чиста среќа пешаците кои беа во близина на билбордот не беа потиснати од истиот...
-Некој час подоцна на истото место Сеат Кордоба удри дете и го турна семафорот
-И за крај,другар ми го удри Реното,ништо страшно  ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Татко ми ми кажа за девојкава он поминувал од таму кога ја згазиле .

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
Нормално на традиционално место раскрсница пред влада, Мазда 2 зелена и пежо 206 мислам црно, некој од нив поминал на червено и толку треба. На пежото задната десна врата саглам смачкана, се надевам не седел никој таму, а доколку седел сигурно е лошо повреден. Маздада со предна десна страна сол напраена

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Вчера 3 дешавки на исто место во различно време
-Автобус на 10 метри од мене,од засега непознати причини се качи на тротоар,удри во билборд и го сруши,за чиста среќа пешаците кои беа во близина на билбордот не беа потиснати од истиот...
-Некој час подоцна на истото место Сеат Кордоба удри дете и го турна семафорот
-И за крај,другар ми го удри Реното,ништо страшно  ;D
Абе тоа реното го излупавте , му ебавте мајката ;D ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Нормално на традиционално место раскрсница пред влада, Мазда 2 зелена и пежо 206 мислам црно, некој од нив поминал на червено и толку треба. На пежото задната десна врата саглам смачкана, се надевам не седел никој таму, а доколку седел сигурно е лошо повреден. Маздада со предна десна страна сол напраена

Да и јас сега поминав видов. Црно беше пежото.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
Битолчанец прегази момче - лудо возел по „Партизанска“ туркајќи семафори

20 годишен битолчанец со тешки телесни повреди, фрактура на карлицата, на левата подлактица и надлактица, како и со потрес на мозокот со моментална амнезија, е хоспитализиран во битолската клиничка болница откако ноќеска околу 2 часот по полноќ бил прегазен од патничко моторно возило на улицата „Партизанска“ во Битола.

[Битолчанец прегази момче - лудо возел по „Партизанска“ туркајќи семафори]

Битолската полиција денеска соопшти дека до незгодата дошло откако возилото Сеат Кордоба со скопски регистарски таблички кое го управувал 28 годишниот Пеце Алексовски, жител на Долно Оризари, инаку родум од Прилеп,кон крстосницата меѓу „Партизанска„ и „Тошо Даскало“ со предниот дел удрило во пешакот кој се движел по коловозот од десната страна.

По ударот возилото продолжило да се движи, но по стотина метри излетало на левата страна од коловозот и удрило во столб од семафор, при што го соборил и семафорот. По ова заминал од местото на настанот, но полицијата го пронајде и работи на расветлување на случајот.

Анета Шијакова
06.01.2012, 14:20

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100