Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 4141235 пати)

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5797
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Sega na FB gledav nekoe video, izlgeda kombinacija na loso obelezuvanje i pobrzo vozenje zasto od momentot na kakvo i da e odbelezuvanje ima prostor da se zakoci dokolku se vozi okolu 80max.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2541
Еднаш-двапати сум возел до Блаце, може некој да ми објасни како завршиле на автопатот воопшто? Од кружниот прв заминале накај автопат или?

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2901
Јас ќе останев сираче пред 30-тина години кога моите (а мајка ми бремена) се возеа со пријатели, а јас бев во друга кола и гледав како паѓа наеднаш, како на филм.

Дешавката е на пистата на Пониква. Семеен пријател фати право по пистата (не знам зашто), а ние продолживме по вистинскиот пат (десно се двои патот за накај Кочани).
Среќа, се задржа колата на едно дрво пред провалијата...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7852
Тој дел накај Блаце е многу лошо и обележан, а и лошо осветлен. Особено делот кај кружниот.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1260
Јас пред три години негде после полноќ, заа секунда избегнав да не се качам на втториот кружен, наеднаш пред мене кружен, да возев побрзо од пропишаните 60, некој 85-90км на час што е дупло побрзо. Ама ипак, да беше малце осветелен можда не ке дојдеше до тоа.Како и да е за ум ми е другпат кај што е 60, вози 60. На такви делници. Како и да е таа делница е за нигде. 15км, автопат 3-4 години неможат да го направат. Колку за инфо Блаце->Приштина со оние висечки мосови е изграден за 4 години. 2015->2019.