Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415416 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Наравоучение, кога ќе те лупне некој со трактор - подобро да го знаеш чоекот, ќе завршиш без полиција и записници.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен BUMBAR666

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
Добра е мозок  ;D немора одма со саркастични одговори  ;D , темата е да споделиме искуства а не наравоучениа  ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34293
  • Таков е животот... јебига
И истиот тој утре ќе лупне некој повторно неосветлен.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Денес еден брат ми го сече патот, јас бев на главна улица, до мене имаше комбе што вртеше лево,  јас од десно за на право и овај ми излезе пред мене наеднаш, не го видов од комбето, закочив и пробав да го избегнам, ама немаше доволно место и го плеснав назад со мојата предна десна страна...ова со пица количето. 1 сат чекавме полиција, уште пола сат да запишат и на крај тој ќе си плати казна за сообраќаен прекршок, не поштовање предност на минување.

Ова тетката што стој до Ајгото, сама се пријави како сведок дека видела, ама немаше потреба.
« Последно менување: 17 Мај 2025, 11:19:18 am n1kola »

Отсутен Кољо

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 221
    • MVP Ring
А зошто полиција, не признаваше вина??

Sent from my A001LG using Tapatalk

Отсутен n1kola

• Легенда
  • French diamond
Мислам дека мора да викниш полиција, да пишат казниче, како ќе има пари инаку државата  :) Со записникоот од џандарите, пријавуваш во осигурувањето т.е него му рекоја да пријави, мене ништо такво не ми спомнаја, нека му ја мисли шефот на пицата та работа...само знам дека морав да сменам кола, не била повеќе безбедна за пешаците   ;D

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2169
Колку плаќа Domino’s по саат и дали има можност за напредок?

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 813
  • The best or nothing.
После 4 месеци работа, има ќеш за една астра.  ;D
сори дизел.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • French diamond
Колку плаќа Domino’s по саат и дали има можност за напредок?

Каков напредок би имал во Домино ? Секој е со посебен газда, не е една голема фирма, овај нашиот на пример исто плаќа и за шеф на смена и за возач, ама воглавно секое Домино плаќа минималец, 12.82€ сатот моментално.  Јас си терам мини џоб, во слободно време, сакам да возам.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
А зошто полиција, не признаваше вина??

Sent from my A001LG using Tapatalk

Во Германија мора да се викне полиција на увид, без разлика што се случило.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен fuzzjaw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 529
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
Има ли пилот во авионот?

22-годишник влегол во кружно со 110-120km/h, (очекувано) изгубил контрола, излетал и покосил двајца пешаци на тротоар, едниот е починат.

Ќе му текнит ли на некој во државава да напрајт пример од вакви идиоти?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34293
  • Таков е животот... јебига
И на форумов така праат, возат со +50 од дозволеното. Тоа се тие торпеда кои чекаат да детонираат, прашање е само на време.

Отсутен ialeks

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 329
Има ли пилот во авионот?

22-годишник влегол во кружно со 110-120km/h, (очекувано) изгубил контрола, излетал и покосил двајца пешаци на тротоар, едниот е починат.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Да се вратат семафорите... ова кружни текови направија по примерот на албанија ама спрема тамошното возење со свесно лудило тука сме само на ниво на лудило.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
Пазете на обиколкница, летаат стапови :d
https://www.facebook.com/share/r/1Eixx8SuE4/?mibextid=wwXIfr
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Присутен Fizzbuzz

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 126
Пазете на обиколкница, летаат стапови :d
https://www.facebook.com/share/r/1Eixx8SuE4/?mibextid=wwXIfr
Има ли пилот во авионот?

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И двата примери се, да земеш да ги убиеш.