Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3413953 пати)

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3137
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
😂😂😂 Влатче младиќи џала корели лакат прва друга десна.. Имај разбирање🍻.. препушти го кај батко Мики @Mikius .. 😂😂

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
E nebiva de eden clen posle dvajca da maltretira. Mikius si go pocituvam nesakam i nego da mu kazuva posle deka kje go samara i deka ima golem broj patiki i golem polov organ.
Jbg toa e ja odamna vikam deka e greska sto se ukina vojska ama takov e sistemot idemo dalje. Ete mi skokaa forumasi zum zagaduel zemav radi niv prodadov kolata iako imase 2 katalizatori pa zemav plus so dpf da ne gi trujam lugjeto ama za sve si ima granica na ponasanje. Mene po vrat ja so klizaci bozem ja dete neam doma pa negovite sum gi zagrozil prosta masa.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Такви сме ние од пехчево, возиме и паркираме и по тротоар и по велосипедска, претицаме на дупла пуна, блокираме влезови, пешаци никако не пропуштаме и ако некој пред нас пропушта му свириме, свириме на автобусите на јсп што сакаат да се уклучат од постојка.  ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Не, не, тоа само провинцијалци ама со СК таблици.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Такви сме ние од пехчево, возиме и паркираме и по тротоар и по велосипедска, претицаме на дупла пуна, блокираме влезови, пешаци никако не пропуштаме и ако некој пред нас пропушта му свириме, свириме на автобусите на јсп што сакаат да се уклучат од постојка.  ;D ;D ;D ;D ;D
sporo vozite u 2ra celo vreme 30km/h zatoa celo vreme vi svirat.
Imam i ja eden islifuvan provincijalec doma i koga kje dojdat nejzinite na gosti po metropolava se gubat. A kolku pati im se ponudiv so meckata i samo im povtoruvam abe lujdze ostajte kolata vo avtokomanda kaj prviot semafor posle kje dojdam kje ve soberam i vratam da ne fakjate uplav ovde od golemiot grad,dvospratnite avtobusi,neboderite,molovi.....i kje zaboravev Z.O.O.
Ama niv pusti merak da vozat da slikaat znamenitosti selfi pokraj skulpturite i spomenicite pa samo vikaat u kola de podzapri malce vidi ova vidi ona vooduseveni.

Отсутен andov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 111

Не мора да ни љубоморите на нас што се оженивме у метрополата

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312

Не мора да ни љубоморите на нас што се оженивме у метрополата
Хахаха, добар тонч ми даде.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
sporo vozite u 2ra celo vreme 30km/h zatoa celo vreme vi svirat.
Imam i ja eden islifuvan provincijalec doma i koga kje dojdat nejzinite na gosti po metropolava se gubat. A kolku pati im se ponudiv so meckata i samo im povtoruvam abe lujdze ostajte kolata vo avtokomanda kaj prviot semafor posle kje dojdam kje ve soberam i vratam da ne fakjate uplav ovde od golemiot grad,dvospratnite avtobusi,neboderite,molovi.....i kje zaboravev Z.O.O.
Ama niv pusti merak da vozat da slikaat znamenitosti selfi pokraj skulpturite i spomenicite pa samo vikaat u kola de podzapri malce vidi ova vidi ona vooduseveni.
30 само на булеварите, на обичниве улици и 20  ;D ;D ;D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
30 само на булеварите, на обичниве улици и 20  ;D ;D ;D

Ljubi te majka za ova imas kafe ili pivo sto i da konzumiras. Iskren i cesen odgovor.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Bicike 48 патики носи :) :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Ќе се со ереле малце од перењево, да не шлапкаат :)

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3137
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
Центар изгледа поминал на црвено

Отсутен BUMBAR666

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
17септември 2023 , бев испаднат со момиче , немав конзумирано алхохол , го оставив дома и тргнувам и јас накај дома , ова се случува во 04:00 часот наутро каде што сеуште е темно , возам нормално 40 , на раскрсница во ист момент ми излегува трактор неосветлен со поголема брзина, ниту да застани лево/десно да види дирекно право цепи , колку што можев брзо изреагирав но многу наеднаш се случи затоа што тој со поголема брзина ми излезе и неосветлен , каде што се спојуваат браникот и  предното десното крило ударив во неговата предна лева гума , за среќа не бевме ни двајцата повредени , јас имав оштета од цел преден браник и предно десно крило , се знаев со човекот па се договоривме да нема полиција ништо , тој ми ја покри штетата на возилото.  ;D

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Друг пат нека не вози брзо со тракторот, гледаш се случват несреќи, а тој сигурно нема кочници.