Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3873835 пати)

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6293
Имаше ден денес еден ми избега со заклучени вратите ,само со ретровизор откорнат помина, со се жена му ќе го тепав. Битола на влез од Ох, јас за на кај бт тој за нагоре без сигнализација ми сврти за на  бензинска ама онака лабаво глична подзастана на сред вртење дури кочев да не го залепам, зад него шлепер товарен исквичи едвај закочи, овај како збунет сред ленти полека си сврти, успат и едно чиче со југац  зад мене не докочи ме ѕивна малце во браникот на корсата ама без зијан. Немаше да излезам карав врнев во колата ама таа жената ко ја видов дека се понаша прај фаци ми прекипе. Ако му треба ретровизор за астра седан од поновите на некој таму во долот е фрлен.

Sent from my SM-A202F using Tapatalk

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен The Seventh Son

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 249
Имаше ден денес еден ми избега со заклучени вратите ,само со ретровизор откорнат помина, со се жена му ќе го тепав. Битола на влез од Ох, јас за на кај бт тој за нагоре без сигнализација ми сврти за на  бензинска ама онака лабаво глична подзастана на сред вртење дури кочев да не го залепам, зад него шлепер товарен исквичи едвај закочи, овај како збунет сред ленти полека си сврти, успат и едно чиче со југац  зад мене не докочи ме ѕивна малце во браникот на корсата ама без зијан. Немаше да излезам карав врнев во колата ама таа жената ко ја видов дека се понаша прај фаци ми прекипе. Ако му треба ретровизор за астра седан од поновите на некој таму во долот е фрлен.

sto?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Не направија салам исклучок тука и не направија.30г една раскрсница,уклучок и исклучок...Шо да зборам понатаму...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Што беше тоа ружното пред паганито? Не можев да познаам.
BTW, едно од три, 15 милиони евра.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Мислам дека на лифтоф му исклиза.
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен vladic3110

• Сениор
Кога врват кај нас да се најди некој ваков да ме закачи, ќе го сољупам за три животи да имам, фул пакет со трауми стресови птсд, болки во кичмата итн :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Кога врват кај нас да се најди некој ваков да ме закачи, ќе го сољупам за три животи да имам, фул пакет со трауми стресови птсд, болки во кичмата итн :D

Глеам оние у Струга Морли што ги отепа, ептен се офајдија. И они и фамилиите.
Недајбоже да те закачи, ќе се окозиш дур да си го вратиш своето што си го имал пред тоа, а не па нешто поише. 
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен vladic3110

• Сениор
Абе и така сум на маки, чаре нема, плус браникот ми е за праење, неам нешто мн за губење

Отсутен _victor

• Почетник
  • *
  • Пораки: 22

Apollo Evo, колку што забележав на некои видеа имаше и хрватски таблици.

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7212
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98

https://imgur.com/gallery/gx7XvH8

Шо сторе прскање калникот, во другата населба замина.
Легендата вели Фиестата со возење си отишла дома.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Apollo Evo, колку што забележав на некои видеа имаше и хрватски таблици.

Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!