Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3426170 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5205
Каде ќе ги казнат? Парадирање пред јавноста еве како работиме...

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3698
Ќе налетаат на крив човек некој ден што ќе им пресуди одма.
А тоа дека ќе се собереме, нема да се собереме, затоа што сме биле, сме и ќе бидеме ПИЧКИ!

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Четворица во Пасат преполовуваат три возила на црвено.
*ништо не се случува, така ќе си поминат*

Тројца приведени за непочитување на полициски час во април.
*цело Ченто се крена на нозе сред полициски час, дистанца е мислена именка и градоначалникот ги ослободи.*

Чекајте малце другари...

Исто така, молам?
Рекордот му е 290 км/час, а секој ден вози над 200 на автопатот Тетово-Гостивар

И, молам?
77-годишник со „порше“ прегази скопјанец и побегна

Во последниве... многу години, не сум видел толку анархаично функционирање на една држава.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Допрва ќе гледаш.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Во Ченто кога искочија МВР како статуи стоеа, а во Вевчани на карневалот циркус направија. Мирен народ сме и бегаме од беља, затоа ова ни се случува.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Ист ваков пасат црн со црни стакла кај пазарче тафталиџе намерно ми влезе во спротивна лента према мене за да помине колона од 4 коли кој чекаа автобус да тргне од автобуската. Малку се поместив во десно, копилето намерно се помести накај мене како да сака да ме удри челно. Се надевам се најлошо да му се деси на гнасата, а и на овие гнаси од сликите. Стока смрдена
што не го собра? Или пешки беше ?

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Во Ченто кога искочија МВР како статуи стоеа, а во Вевчани на карневалот циркус направија. Мирен народ сме и бегаме од беља, затоа ова ни се случува.
Во нормално општество мирниот си ја брка работата и никој не го ѓиба. Во наше општество таквиот е е*ан во сите можни пози.
« Последно менување: 23 Јануари 2021, 15:21:28 pm Ipkisija Meskosa »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Дечки, ај внимателно со речник само ве молам. Благодарам. :)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5205
Ист ваков пасат црн со црни стакла кај пазарче тафталиџе намерно ми влезе во спротивна лента према мене за да помине колона од 4 коли кој чекаа автобус да тргне од автобуската. Малку се поместив во десно, копилето намерно се помести накај мене како да сака да ме удри челно. Се надевам се најлошо да му се деси на гнасата, а и на овие гнаси од сликите. Стока смрдена
Што да го соберам, да останам без кола и со кузнае какви повреди

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
Стока ш. неписмена, луѓе ќе утепаат око не им трепнува.

Ама еве мвр превзема мерки одма, денес 2 радари на обиколница 3-4 саати дремат на раздалеченост од 1км во двата правци. Битно на обиколница да не се вози 130, ама у град може и 150.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Што да го соберам, да останам без кола и со кузнае какви повреди
Ко ќе му покажиш заби ќе се тргне, оти е во твоја лента и и тој ќе остане без кола со последици.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Пс.  во ред да си солидарен и све тие работи, или на пример некој почнал да претицува па не претицал благовремено, и јас сум прикочувал, ама ова е чист чалам.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Kako beshe onaa statistikata na mvr deka se namalile soobrakjajki poradi nivnata aktivna rabota.