Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
https://faktor.mk/ibrahim-shabani-od-krushopek---toj-e-vozachot-na-pasatot-koj-sinokja-udi-vo-tri-avtomobili?fbclid=IwAR0qK4MBJnB4P3Hrvm_D2dvk20qNm3MZPHgZgL1_szj1YBwM1Je7wkXjkM8Еве го шумахер
Цитат: Leonid на 23 Јануари 2021, 13:08:35 pmhttps://faktor.mk/ibrahim-shabani-od-krushopek---toj-e-vozachot-na-pasatot-koj-sinokja-udi-vo-tri-avtomobili?fbclid=IwAR0qK4MBJnB4P3Hrvm_D2dvk20qNm3MZPHgZgL1_szj1YBwM1Je7wkXjkM8Еве го шумахерЕпа нели нема да ги најдат и казнат?
Ист ваков пасат црн со црни стакла кај пазарче тафталиџе намерно ми влезе во спротивна лента према мене за да помине колона од 4 коли кој чекаа автобус да тргне од автобуската. Малку се поместив во десно, копилето намерно се помести накај мене како да сака да ме удри челно. Се надевам се најлошо да му се деси на гнасата, а и на овие гнаси од сликите. Стока смрдена
Во Ченто кога искочија МВР како статуи стоеа, а во Вевчани на карневалот циркус направија. Мирен народ сме и бегаме од беља, затоа ова ни се случува.
Цитат: nikola_bb на 23 Јануари 2021, 10:54:53 amИст ваков пасат црн со црни стакла кај пазарче тафталиџе намерно ми влезе во спротивна лента према мене за да помине колона од 4 коли кој чекаа автобус да тргне од автобуската. Малку се поместив во десно, копилето намерно се помести накај мене како да сака да ме удри челно. Се надевам се најлошо да му се деси на гнасата, а и на овие гнаси од сликите. Стока смрдена што не го собра? Или пешки беше ?
Цитат: Bicikle на 23 Јануари 2021, 14:55:03 pmЦитат: nikola_bb на 23 Јануари 2021, 10:54:53 amИст ваков пасат црн со црни стакла кај пазарче тафталиџе намерно ми влезе во спротивна лента према мене за да помине колона од 4 коли кој чекаа автобус да тргне од автобуската. Малку се поместив во десно, копилето намерно се помести накај мене како да сака да ме удри челно. Се надевам се најлошо да му се деси на гнасата, а и на овие гнаси од сликите. Стока смрдена што не го собра? Или пешки беше ?Што да го соберам, да останам без кола и со кузнае какви повреди