Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3426842 пати)

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Tigar има, бе, затоа... :)
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14714
Каква кочница чоече. Свака част.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
Си се враќа човек од работа, и...

Аиииии, го гледам и кочам механички во паркет  ;D Браво, секоја чест!
Видете ја смиреноста на возачот. Ниеднаш не се сврте да погледне кон возачот на маздата кога го поминуваше. Да беше кај нас ке следеа пцовки еден куп и у најмала рака свирка до бескрај.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Вчера слично ми искочи југце без ретровизори од помеѓу камиони, не ни знаев дека е таму, се укопав како на видеово(не со 280 нормално), нит му свирев нит го пцуев, само ќе се изнервирам повеќе, а можно е и да го уплашам ако не ме видел, па инстинктивно да направи некој полош потег, среќен бев што ништо не се случи.
(јас) - >
(камион)(југо)(камион) - >

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Си се враќа човек од работа, и...

Аиииии, го гледам и кочам механички во паркет  ;D Браво, секоја чест!
Видете ја смиреноста на возачот. Ниеднаш не се сврте да погледне кон возачот на маздата кога го поминуваше. Да беше кај нас ке следеа пцовки еден куп и у најмала рака свирка до бескрај.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Pa na kamera e, mora da bide kulturen

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Море мочта му се сече, онеме од страв... културен бил :)

Отсутен NNN

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 146
Знае дека самиот си е виновен нема што да вика и пицуе.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
https://v.redd.it/qcztt2lgkpc61

Sent from my moto g(9) play using Tapatalk

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
ostaj, gledajkji se zdrviv.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Добро прогнозираше жената, уште пред да се судрат го грабна детето.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5935
Добро прогнозираше жената, уште пред да се судрат го грабна детето.
Типичен mom reflex го грабна ама чекаше да види шо ќе се деси и дури одпосле избега :D Да е здрав и жив тој што ја штрафел бандерата во земја, голема работа завршил.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен fcwizard

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 246
Мене ова да ми се случи ако не е мртов би го дотепал.

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1538
Вчера бев сведок на сообраќајката што се случи на раскрсницата со Рузвелтова и Гологанов. Во прилог слики:

Значи, Пасатот возеше од правец Ѓорче према Центар по Гологанов, а Пунтото вртеше лево од Гологанов према Капиштец.
Пасатот прелета на црвено со брзина вака произволно да кажам преку 120. Го лансираше Пунтото у трафостаница, ја лупна колата што вртеше после Пунтото, Корса мислам дека беше, ја лупна третата кола Аурис, и застана негде пред Интермецо.
Од Пасатот излегоа четири или пет шиптара онакви гнаси со тренерки со ултра тесни ногавици и голи глуждови, го има едниот како бега на последната слика, почнаа да викаат да се дерат на луѓево што беа тука, па и на повредените жени кои лежеа на тротоарот. Иритантно беше што за 3 минути се нацртаа едно 100 шиптара и кењаа нешо се издераваа на шиптарски. За 5 минути мислам дека беше пола полиција од Скопје на место на настанот. Ми се чинеше дека полицајциве што беа од рамковен, сите им беа другарчиња. Инаку подоцна разбрав дека ги прелетал сите раскрсници погоре на црвено.

После десетина минути, на десет метри од раскрсницата, нов судар. Овој пат резултат на банана државата што ги отвори кафаните па девојчици су мало попили:

Инаку дополнително ме изнервира дека буљашов со А класата и се закануваше на девојчево да му даде пари зашто немал возачка и не му била регистрирана колата. Среќа не се случи тоа и си останаа за полиција.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Не биле другарчиња, само така функционира тој момент "свој на својега" :)

Пунтото е језиво, се надевам немаат луѓето сериозни последици од гнасното понашање на малцинството.