Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422698 пати)

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@balanar дап, точно така, баш тука е, од лево ако можеш да го забележиш насипот на земја кој бил искористен како скокална :) Жалосно е на крај што девојка му, по будењето од кома, дознала дека починал на лице место и дека при аутопсија и крвна слика е премногу дрога. Жално, само тоа ќе речам.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
@balanar дап, точно така, баш тука е, од лево ако можеш да го забележиш насипот на земја кој бил искористен како скокална :) Жалосно е на крај што девојка му, по будењето од кома, дознала дека починал на лице место и дека при аутопсија и крвна слика е премногу дрога. Жално, само тоа ќе речам.
Па брат, искрено ич не ми е криво што се издрогирал/начукал како год и се стумбал и изгинал ко пес, дури и малце е, жално ќе било ако повлекол со него некој недолжен што било ептееен голема шанса да е девојка му или пак некој недолжен учесник

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен Johnny625

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 195
Ако прајме муабет за синот од докторот во Прилеп, јбг, ,ногу лоша работа е да си од богата фамилија и се што ќе побараш да ти биде удоволено.

Обично таквите вака завршуваат, а ако не завршат вака ќе спичкаат за рекордно време се што било претходно створено во таа фамилија, пари, имот, углед, итн.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@Johnny625 дап, за него се зборуваше, можеби најтрагичното е баш тоа го кажа - дека е од богата фамилија, се на тацна обезбедено, а сепак еве го исходот.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Утрово е украден Цитроен Ц2. Ако некој го примети или види нека пријави веднаш кај мене во ПП.

Возилото е со таблици SK835PL.

Украдено е од Ново Лисиче. Има CarClub лепенка позади. Затемнети задни стакла. Малку набиено задно лево крило. Алуминимски multi spoke фелни од Цитроен.

Однапред ви благодарам за било каква информација.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
WTF??? Беше заклучена или отклучена со клучот во брава? Ајде со среќа во потрагата.

Впрочем сподели и по групите на фејсбук, има многу сеирџии што ќе пишуваат глупи коментари, ама ќе се прошири до голема маса на луѓе.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Дали е украдена во близина на сликиве? Гледам доста згради наоколу, види распрашај се по комшии можеби некој нешто видел, чул..... со среќа во потрагата.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
@zlatkoa - Баш ми е криво. Пушти еден пост на фејсбук или нешто, да шернеме. Се надевам ќе ја најдете!

Отсутен zlatkoa

• Сениор
Отклучена е колата со клучот од возилото, не е насилно обиена.

Украден е клучот, и потоа со тој е украдено возилото.

Неможам да споделам повеќе детали, од објективни причини...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
Види да не има камери па нешто да е фатено, мада верувам дека и тоа веќе си го проверил.
Со среќа во потрагата, ќе гледам Ц2ки по улица, може си го возат

Отсутен zlatkoa

• Сениор
Утрово е украден Цитроен Ц2. Ако некој го примети или види нека пријави веднаш кај мене во ПП.

Возилото е со таблици SK835PL.

Украдено е од Ново Лисиче. Има CarClub лепенка позади. Затемнети задни стакла. Малку набиено задно лево крило. Алуминимски multi spoke фелни од Цитроен.

Однапред ви благодарам за било каква информација.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Најдено е возилото.

Благодарност до @zeroSignal за логистиката и помошта.

МВР ќе си тера понатаму со процедурата.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Одлична вест @zlatkoa и уште подобра брзинска акција. Без многу нервози за понатамошната процедура. Се е во ред со возилото?

Отсутен zlatkoa

• Сениор
Одлична вест @zlatkoa и уште подобра брзинска акција. Без многу нервози за понатамошната процедура. Се е во ред со возилото?

Во ред е возилото нема ништо украдено од него, клучот во брава и оставено на паркинг.

Сега полицијата ќе треба да го прочешла и ќе може да си го земе сопственикот.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
M235kata bela i sivata s3ka se iskrsija pred Star kafe. 2kata vozese ne poveke od 30km/h, 3kata 40-50. Soferite piclemina od 18-19 godini, mladi i neiskusni... Najverojatno sega pojaki koli ke im kupat :D
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@Silvester обично темава е за меланхолични дешавки, како што си носи насловот нели, ама ова имам да го кажам