Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886878 пати)

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 692
Ова ќе да биде, сликовито.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
E za vakvo skopkdi seljaci nie od provi cina si patime
.....

Бицилке, братми, ќути некој со тротинет не влетал... :D
Ќе нè имаше по весници :D
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
E za vakvo skopkdi seljaci nie od provi cina si patime
.....
Пукна првата пушка.

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1928
@zeroSignal комшо лош пример им даваш на младите (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

За вакви членови нема место на форумот, петиција за бан на членот поради промовирање на не почитување на сообраќајните правила 😅

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Членот е забележан како ја преминува границата во возило со дипломатски таблици...

Сега ќе треба меѓународна потерница ;D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Како го забележале у гепек?

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Цк, најнормално си поминал.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3345
Абе ај не драпајте мадиња...

Бидејќи секој работен ден се движам од еден крај на Скопје до другиот крај на Скопје, имам видено еден куп членови од форумов како прават сообраќајни прекршоци многу по брутални од овој на класниот.

Не го оправдувам "гестот" на класниот, прекршок си е прекршок, ама ако треба да етикетираме со слики на форум кој што прави во сообраќај, ќе им падне круната од глава на многу членови.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Па треба да се почни изглеа, многу „мајки терези“ има овде ;D

П.С. Тебе уште ти го памтам злоделото што ми го нанесе пред години, кога ми ја сликаше колата во Ново Лисиче малку навкосо паркирана. Жив срам ме изеде, круната ја шитнав пошто-зошто... ама ќе те начекам!

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1928
Предлог санкција за вакви членови, штом ги забележите како прават сообраќаен прекршок, вадење на КарКлаб стикерот

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3345
Па треба да се почни изглеа, многу „мајки терези“ има овде ;D

П.С. Тебе уште ти го памтам злоделото што ми го нанесе пред години, кога ми ја сликаше колата во Ново Лисиче малку навкосо паркирана. Жив срам ме изеде, круната ја шитнав пошто-зошто... ама ќе те начекам!

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
А така, уште еднаш, да се знај! Од тогаш како пазам (не дека пред тоа бев ваков шалабајзер на секое паркирање, далеку од тоа, само немам доказ пред да паркирам како биле паркирани другите коли... сами знаете како најчесто се паркира на паркинг без платно... ама немам доказ), сум се враќал пак в кола да препаркирам, немало добро растојание помеѓу белите линии, па малку навкосо била... нема мрдање. Ми се смеат, ама му велам:
- Срамота е бе, ќе ме сликнат од Карклуб, ќе ме заебаваат...

Стварно ;D

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Ц,ц,ц возачки со врски земани...тоа е :D :D :D
New blood of old school

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Каков сељак...

(Признавам, јас сум. Семафорот е многу без врска поставен и понекогаш се чека премногу долго иако не би требало. Не блокирам сообраќај во спротивната насока. Нејсе, ништо од тоа не е оправдување. Еве, од денес нема да го правам веќе.)

Отсутен mushovlae

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 168
Јас стигнав,поздрав од Будапест

Sent from my SM-G955F using Tapatalk