Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886321 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Редеко уба ти е мислата, ама скопје на пешачки дејче згазија, сторителот е на слбода. Али па како утрешна награда некој друг е ќорка. Тие се заебани луѓе члановаат во разли мафијашкиструктури, масови, тајкуни,организиран криминал, организирана нелегална трговија со луѓе наркотиси и други психотропни супстанци,  хербалајв значи имаат моќ мене, тебе да не претепаат да ни се смеат в лице и да не смееме да ѕуцнеме. Ене не гледаш и онаа дрогирашкана ја фатија на дело, притвор (не беше затвор ), промачкаа очи на народ и ја пуштија пак да јадит гомна за да и се легализира тревата и да си шитка слободно.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
За вака на право да отиде во спротивна лента нагло има три опции:

1. Пукнала предна лева гума (многу веројатно) пошто има траги од гума типична за пукање на тмв
2. Му се слошило на шоферот
3. Излегло нешто на патот мада што и да излезе ќе го газам пошто сум со автобус, може куче па махинална реакција на шоферот мада не ми се верува за куче така да сврти нагло.

Нека им е лесна црната земја на загинатите и побрзо да оздрават повредените.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
kje zgazis kuce, ama animal mundi na gla kje ti se kacat.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Дека спомна куче, во понеделникот поминував по тој пат и на некои стотина метри пред мене претрча куче и без колебање прерипна на другата лента... стегнав заби и гледав како кочи еден Мерцедес А класа од спротивната страна... за влакно не си ја униште цела предница. Заебано.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Да и јас мислев дека ако удриш куче никому ништо, можда браник вдлабнат ќе имаш, арно ама сфатив дека е многу заебано откако видов последици од судир меѓу Мерцедес CLS w219 и големко куче на автопатот Тетово -> Скопје, под еден од надвожњаците....кучето мртво и на мое изненадување цело, додека мерцедесот имаше партал браник, згужвана и изместена хауба, сол шофершајбна, влабнат кров и отворени предни воздушни перничиња.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Гумите како да се ОК.

Мое мислење е дека го враќал кусурот од патарината некаде и продолжил право на кривината.
Греота за луѓето ...

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Греота за луѓето. Мислам дека е човечка грешка, сум го возел и го возам повеќе пати во годината овој пат и се случува да ме претекне автобус. Имаат воопшто автобусите уред кој покажува со која брзина се движел?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Не се ограничени автобусите.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
takograf mislam deka treba da gi imaat ... barem megde kosum se vozel so busevi policija gi zastanuala za toa...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен achtung

• Сениор
Како бе не се? :D  Ограничени се нешто повеќе од камионите на 100ка, по километража 105 имат блокада.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3070
Како бе не се? :D  Ограничени се нешто повеќе од камионите на 100ка, по километража 105 имат блокада.
Уживај дека се ограничени. 3 години патував со еуро турист, вози 90 и стиска едно копче и се враќа стрелката на 60 и пак забрзува до 90.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Отсутен achtung

• Сениор
Уживај дека се ограничени. 3 години патував со еуро турист, вози 90 и стиска едно копче и се враќа стрелката на 60 и пак забрзува до 90.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Тоа е друг муабет, ако е постар тип може и со бајпас ако е понов со магнет на пињонот и така.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
турците ги чипаат и шибаат не можеш да ги стигнеш...

Отсутен achtung

• Сениор
Полиција кај нас нема опрема да ти прочита тахо дигитална картичка ниту па многу знае да чита извештај. Знае само да лапне 20ка ако го застане и така сите среќни.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
На тв кажаа дека газдата на агенцијава имал и станица за технички преглед каде што се вршел технички преглед на автобусите (нормално)...