Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886050 пати)

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4290
Тesla Model S goes airborne

An investigation reported the car went airborne over railroad tracks and came down in the oncoming lane 100 feet away before crashing into a tree.

Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
Ауто пилотот од Боинг го позајмиле ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Две лоши сообраќајки денес. Првата пред основен суд 2, две коли беа убаво слупани. Втората на раскрсницата после Тобако/Ваташа во Аеродром, SUV и тркачки мотор (за чудо со кацига).

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5384
Јбг се вратија сите... Знам по тоа што немам паркинг пред зграда, а тек пак сеа коа ќе почнат школиве има да биде лудило.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Се вратија скопјаните од дома а? :D
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
@Simo - Carrier159 ти тетоец да не си, пошо у Ѓорче а? ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Јас сум џорчеец :P Со тврдо „Џ“!
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Ќе се најдете вие роднини кај и да е.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ќе се најдете вие роднини кај и да е.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
Три собраќајки Гостивар-Стража (едната од сликине со монтеото очигледно некој исекол лента во кривина)

https://24info.mk/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%80-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9C%D0%B0%D1%98%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%BE/

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Да не остани покусо:

Цитат
Три лица се повредени во сообраќајната несреќа при судир на две товарни возила што денеска околу 13:25 часот се случи кај превојот Плетвар, во близина на Каменоломот. Повредените се пренесени на лекување во прилепската градска болница „Борка Талески“.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме

Ова од вчера, а сега само што ми кажаа дека Камен дол има застој, сообраќајка...

Само магаре за нас, некое инаетливо што никој не моќи да го управува, само тоа да си знај...