Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876760 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Ова го немав видено ;D на 12:50

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Е ова видео е крај!

Отсутен BigBull

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 431
Црвена јабука после настапот во Струмица на Струмица опен фестивал  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ги вратиле на Бис ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Ova mi se sluci vcera, nekoj se osmelil da vleze vo garaza vnatre,videl zenski ljiljakov ranec od 5 leva od dekatlon, I go skrshil stakloto da go zeme, a vnatre maici od vezbanje od zena mi. Neznam dali kopukot presmetal shto ke se sluchelo ako sum go nachekal, ili zena mi da bila so decata pa da se isplashele, abe krv kje proserev ke go najdev. Ustvari podobro shto ne sum go videl, nekoj ke bil eban, saglam eban I toa.

Aj bidnalo, od Mercedes ne krevaa na telefon I ne odgovaraa na mail, po drugive staklari nemashe, srekja go imashe vo Grcija, pa preku eden covek sabajlevo mi go donesoa, I utre ide na montazha.

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1308
Ova mi se sluci vcera, nekoj se osmelil da vleze vo garaza vnatre,videl zenski ljiljakov ranec od 5 leva od dekatlon, I go skrshil stakloto da go zeme, a vnatre maici od vezbanje od zena mi. Neznam dali kopukot presmetal shto ke se sluchelo ako sum go nachekal, ili zena mi da bila so decata pa da se isplashele, abe krv kje proserev ke go najdev. Ustvari podobro shto ne sum go videl, nekoj ke bil eban, saglam eban I toa.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Aj bidnalo, od Mercedes ne krevaa na telefon I ne odgovaraa na mail, po drugive staklari nemashe, srekja go imashe vo Grcija, pa preku eden covek sabajlevo mi go donesoa, I utre ide na montazha.

Пак ли почнаа по гараживе? Јас ништо немав во кола па истото ми се случи пред година и пол. Епилогот на приказната после преку 50 обиени коли во Гранд престиж, Капитол и Мида и други помали згради, колективна сачекуша во Мида и ќотек до бескрај. Едниот со тешки телесни повреди а другиот со полесни пренесени во Градска

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Кај мене 4 гаражи обиени и моторче од пред влез украдено месецов. Одлична сезона.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Не сте ја науличе лекцијата изгледа.

НИИИИШТО не смее да се остава во кола.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk

Баш ми е криво за тоа што ви се случило. Кога ќе го смените стаклото, внимателно поминете ги сите површини со усисивач, и посветете многу внимание на сите отвори, дупки и процепи меѓу/во седиштата. Мене ми скршија задно стакло на Голфот и две години после тоа вадев стакленца од рандом места.

Промашај за Мерцедес со некревање на телефон и неодговарање мејлови. Не би смеело.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Вчера до 11 усисував и чистев, сабајлево ја оставиви да го наместат стаклото, па после на перење и пак дома ќе усисувам, крупното го собрав, многу има ситни парченца што боцкаат.
Да најдам јак усисивач и попладне ќе се занимавам.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Вошфабрик, само на усисивач? Или некоја од другите самоуслужни?
Тие би требало да се јаки усисивачи.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
Вош фабрик е катастрофа усисивачот, оние слобода што бучат ко авион повеќе усисаваат.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Добар е усивачот кај Борис Трајковски ...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100