Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887395 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
voa dva dena so sum Skopje, sinoka dve soobrakajki vo debrmaalopretpladne uste edna  ::)
voa nee normalno da nese znae dase vozii vaka...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Во Скопје се вози исто како што ти пишуваш ;D

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
Синоќа околу 12ч VW POLO бела боја, збуцано у ѕидот кај MG Tattoo, изгледа малку побрз сакал да излезе на главна xD

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Види, и таксист имаше у сообраќајката, така да...
Али колите саглам беа исчукани.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
Веројатно беше тргната другата кола, кога поминав само стоеше белото Поло забиено во ѕид и полициска кола.. Како и да е здрави и живи беа луѓето, тоа е најбитно..

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Забавно им е на  Русите со камерите :), еден тон видеа...

Најинтересен е делот со говедата на асфалт ;D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
ee sea me zagrzizii :D

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5394
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
07:30 :)
Само што јас целото видео го изгледав заради почетната слика, а Гролш пиво никаде не видов во сите 16 минути. Педер Рус со кликбејт почетен скрин.  :-\

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
ee sea me zagrzizii :D
Пази да не убиеш некого со пишувањето :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
mislis da ne se samoubie nekoj pa jas da odogovaraam :D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Само што јас целото видео го изгледав заради почетната слика, а Гролш пиво никаде не видов во сите 16 минути. Педер Рус со кликбејт почетен скрин.  :-\
Видиш, се служат со финти за поголема гледаност.
Ми се чини кај нив нема кола без камера.
Покрај забавниот дел има и поучен момент, како не треба да се вози.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2654
На 9:10 е со гајбите пиалоци.
Каква опасност се камионите со необезбеден товар, кој имал искуство знае. Темпирана бомба се.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
Каква опасност се камионите со необезбеден товар, кој имал искуство знае. Темпирана бомба се.

А уште поголема опасност се тамчиња или оние камиончињата со отворена приколица позади, па покрај товарот ставен и еден safety менаџер што СТОИ во приколицата и го придржува товарот.. Истава слика вчера во Велес на тамче товарени каучи, комоди и еден ОГРОМЕН креденец. До креденецот стои едно бате и "го придржава"... Кога помина на лежечки се заклатија и влакно фалеше да падна од камионот, а креденецот врз него.. Aко ништо други стаклото што ќе се скрши ќе го заколе и на место ќе го остави.. Некогаш сам не можам да си поверувам колку некој не пази за другите, ама кога некој не пази воопшто за себе едноставно ми е крај на човечката глупавост и неодговорност...

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2654
Тамче не сум видел одамна, може ги возат низ град уште. На отворено, камионите без церади (незнам како уште им дозволуваат воопшто) што им летаат ствари од приколка.. абе како во лудиот макс ни се патиштата

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5394
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Не бе, тоа беа некои лименки виде дека не се скрши ништо. И малку беа. На почетната слика се стаклени шишиња Гролш, и тоа цел шлепер се има превртено срце ме заболе (за пивото повеќе да бидам искрен).  ;D