Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887627 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Ami gledaj malce ebago, ako tie zeleno ne znaci deka si transparenten :)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
не е баш дешавка со кола, се разбив со точакот, среќа ја поминав само со раскрвавен лев лакт, точакот малце полошо али го средив, него германциве фини луѓе бе иако се трудев да изгледа ко ништо да не било натрчаа добар ли си се ли е во ред да не треба нешто? кај нас ќе си умре човек не го рецка никој.
Немој да генерализираш, збори тоа дека никој не те рецка во Пехчево пошто нема кој 😁

What happens in Pehcevo
.
.
.
.
.
Nothing happens in Pehcevo
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
 ;D

Школска ми се омажи таму, кизнај шо прај  :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Тежок раат паѓа таму. Тежок раат.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Само таму што ќе треба да работиш а не да дремеш на државна цицка и да куцаш на форум по цел ден.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве
Не ми иде сликата некако Дени да е дрвокрадец, не е он роден од Qрот по тешко да дига.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
овој рачна ли крена што му блокираа задните или така треба?или ја не гледам убаво.
Како и да е,тој пред него се тргна,тој од спротива исто,ќе пројдеше да не кочеше

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
"Не ти треба АБС, ЕСП, не помага ништо бла бла бла....."
баш да видам сега шо ќе искоментираат истите  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Овој ко со ручна да кочеше ..

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Каква ручна, стандардно кочење без АБС и брејк дистрибушн. Штом се крене задниот дел, многу малку контакт имаат задните тркала со асфалтот и многу побрзо блокираат. Кој возел „малце пожустро“ коли без АБС (и со задни добоши), добро знае кој е филингот кога задницата сака да ја претица предницата на кочење :) (иако не ја исклучувам можноста глупаков да пробал и со ручна нешто да напраи, некој фраерлук)...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7665
  • French diamond
Така е секогаш без абс при големи брзини, не е со рачна. Истото ни се деси со на брат ми стариот меган без абс на плетвар, одма го врти газот.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
Свака част Симо, многу спремен и поткован со знаење! И искуство, да не заборавам