Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3420008 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Нели е поарно кога претицуваш да претицаш што побрзо? А за 10км  уопште не го ни претицувам....
Ако претицувам или мењам лента гледам да нема некој зад мене што вози побрзо. Како што не сакам така мене да ми се избацуваат гледам да не го правам истото.  Па сега луѓе сме, сите грешиме...
Кај нас повеќето што успеале се знае како успеале, па по автоматизам секој што успеал во исти кош го ставаме. Таква перцепција има грото од општеството, па мислиш дека е правилно се' додека не видиш некој како семачи како ѓавол за она што сака да го постигне.Сум видел лично такви примери. А сум видел и абдали со јака политичка поддршка што и покрај тоа не успеале.

Отсутен Rammlied

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 325
@lans се надевам ги праќаш клипчињава до полиција. Се гледаат таблици, се гледа длабоко црвено - нека му го изгорат газот.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Сега гледам, сум ја утнал темава, требаше во нервирања да пишувам :)

Лани ми се дупна гума кај Миладиновци и до Куманово возев со "инвалидска" резервна.
Бидејки морав со 80, уклучив 4 жмигавци и возев крајно десно.

А оваму, денес, здрав, прав, со 80 на автопат, навистина не ми се јасни некои луѓе.

Сарказам беше тоа за Србија.
Плачеме за 130 кај нас, а некој се заебава со 80.

Машко, нервите прибери си ги. Ич да не те интересира зошто некој вози 80, сигурно има причина.
А ти ако ти се брза слободно претекни, никој не ти брани. Ама треба да кочиш..... епа ќе кочиш бе машко што тука не ти е јасно? Некој тебе да не треба да ти се клања у сообраќај? Така ти се погодило. Од 20 претекнувања на едно ќе кочиш и тоа ти е тоа, таков е животот.

Која е причината Миле? Еднаш до два пати во месецот кога ќе отидеш на пумпа да платиш по 100ден помалку од колку кога би возел како сите? Вреди ли ризикот по себе и сите во колата 100ден? Колку ти тежи умот да возиш 10км/ч помалку од камион? Ако бар малку размислиш нема да го правиш тоа затоа што некогаш во возилото имаш и деца, кога си сам и контра вози ако ти е интересно да живееш опасно.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
@lans се надевам ги праќаш клипчињава до полиција. Се гледаат таблици, се гледа длабоко црвено - нека му го изгорат газот.
pred 3 godini koga ja kupiv kamerata za vo kola, snimiv kombe od Pastel vaka
prvo bev do pastel da go prijavam. mi se iznasmjaa
posle bev do policija, i tie mi se iznasmeaa
na kraj doznav deka nitu policijata se zamara so vakvi snimki, nitu pak deka kje se zamaraat so firmata na Peshevski-togasniot vicepremier
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6812
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
А пак овој светец со шевролетот колкав е, се пикна пред сите на семафор за да застани на пешачки, а можеше на жолто да помини. Го изнервира овој со корсата, затоа вака постапи.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
Верижна кај железничка волвово тенк https://republika.mk/917647

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Поминав пред пола саат, качуваа од коливе на шлеп. Оној со автошколана, ако возел часови, ебати среќата  :-\

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
Зашто ебати среќата? И тоа е искуство

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Отсутен BigBull

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 425

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Одлична споредба за носење појас vs неносење појас.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6812
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Ја скрше глааата

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756