Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 4202147 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4103
  • MadaFunker
Ко и за сите буџовани, Пу Пу Не Важи ќе биде...hope I'm wrong though.
New blood of old school

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10612
Ti si vo pravo duri i koga gresis :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15255
  • Пудингот на шоферството
Ке излези на крајот дека девојката била пијана со суицидни намери,а овој хроникот ја спасил,па можи и ке го одликуваат...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3356
http://fokus.mk/litse-kako-dats-ne-mozhe-da-izvrshuva-javna-funktsija-velat-od-vladata-po-soobrakajkata-shto-ja-predizvika-direktorot-na-mnt/

Изгледа читаат форум овие од влада, ќе го шутнат од функција гомнарот.

За возење автомобил со 2.5 промили треба да се лежи во затвор.

Исто како што си лежеа Урко и Ален Зекиров за убиство, при предизвикување на сообраќајна незгода.

Oh, wait....

Отсутен Bicikle

• Легенда
Sam dal ostavka ko demek?

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6706
Дали сам или го терал некој не е важно, важно е што оставка има. Неможе јавна функција да ја води човек кој вози под дејство на алкохол, а за беља и повредил пешак. Сега останатото е на МВР да одлучи висина на казна и плус повреда на пешак. Вол. 2.5 промили не е малце

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Off topic како повеќето коментари денес: А да си ги оставите штабските муабети за во штабот.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ontopic, me zabole mene za stabskite muabeti, ovde stanuva zbor za lice koe vozelo pod dejstvo na alkohol i toa ne 0,5 promili tuku 2,5 i predizvikalo soobrakjajka, srekja so lesni posledici. Krajno gajle mi e dali dal ostafka, nekoj go izbrkal i slicno, bitno e deka prekrsil 10000000 zakonski odredbi. Toj moze i najdobar direktor da e na cel svet, ama toa ne mu dava prava da zagrozuva necij zivot, tuku bas naprotiv od javnite licnosti se ocekuva da dadat primer i za ostanatite luge.
Znaci stabski muabet ne e i nema nikogas da bide 2,5 promili alkohol ... Pozdrav

Отсутен Bicikle

• Легенда
zato ja ne su javna licnost... kaj lezel zecot... xD

Отсутен Bumb

• Редовен
  • Пораки: 1196
Добро бе  што го тупите.
Пијан бил, удрил девојче ете си  поднесе оставка, МВР ќе си покрене постапка и тоа е тоа.

Не бегал, не се криел, си даде оставка мушки и тоа е тоа.

Да не сакате да го убиеме сеа на плоштад...

Диме Спасов цел мандат го  истера и се правеа улави..

Сакавте одговорност, ете ви одговорнсот.

« Последно менување: 31 Јануари 2018, 13:13:51 pm Bumb »

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Да

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
                   RRETH JETËS NË MAQEDONI!!!

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Dime Spasov dobri svalerki imase, osobeno taa sto bese so nego koga go fatija ziv :DD Zatoa prosteno mu e, a Dac nikoj niti saka da go ubie na plostad niti pak negovata ostavka na 99% od narodov nesto mu menuva. Ete sega od krivec za konkretniot slucaj ke ispadne deka e dobar pa od moralni pricini ostavka si dal. Ete jbg bitno e pretstava za narod da ima i da se svrti prikaznata vo tvoja polza.
Poentata e da bide sankcioniran od MVR za tezok prestap (kazna, odzemanje dozvola i tn, kako i na sekoj ostanat sto bi napravil takvo delo), a dali dal ostavka, dali ne se kriel i tn mene mi e totalno nebitno. Bitno mi e toj i site ostanati sto vozat pijani da bidat sankcionirani, za da ne stravuvam sekoj pat koga setam ili vozam po ulicive niz Mkd.

Отсутен trkalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 346
https://www.facebook.com/dragan.s.dac?ref=br_rs - се извинува човекот.
-'Мојата претпоставена вина е што неколку минути пред настанот имав испиено една чашка алкохол, поради што , при алко тестот на лице место, мојот наод беше позитивен. "
Големи некако чашите у Шампионче :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55335
  • Махер

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18169
  • Giulietta QV 1750 TBi
    • Instagram
Кога дувал, голтката алкохол во уста ја чувал изглеа, за 2.5 промили да покаже... На постот само пофални коментари, мед им тече на луѓено од уста, а овој мортус пијан седнал да се вози низ Скопје...
What I daily drive (and daily fix):
2012 Alfa Romeo Giulietta QV 1750 TBi | 230hp 🍀