Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424383 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Има снимки, коментари по фејсов..
Нормално дека тој со Аудито "се тркал"...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Снимки? Линк?

Најдов.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
http://www.press24.mk/node/308968

Греота таксистот. Заради вакви шабани,  многу добри луѓе испогинаа.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Ама па таксиво не е нешто многу оштетно...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
И јас го помислив истото.

Како и да е, стварно тажно за таксистот, човекот ни крив ни должен...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224

Инфаркт...?
60 годишен човек бил.

Од истите причини сабајлево се чудев на дедовците кои поминуваа булевар кај стигнат, со 2 кеси во раце..
Немора да го удриш..доволно е од памет да го извадиш...толку му треба.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме

Прилично глупава сообраќајка, најверојатно има враќано наназад тој со крузот и... небитно тоа, битно е дека подолго време се расправаат, развикуваат (и жена има, најгласна е :) ) и го кочат сообраќајот.

ЕДИТ: Еве се тргнаа од патот... нема некоја којзнај колкава штета, само гребаници... кој ќе ми плати сега мене 1 сат што сите се обесуваа на свирка за да поминат? :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
Од истите причини сабајлево се чудев на дедовците кои поминуваа булевар кај стигнат, со 2 кеси во раце..

Постои еден орган-институција во сите нормални држави кои се грижат за да не се случуваат вакви работи, и како таа погоре. За жал, живееме во крајно ненормална и ретардирана држава и опкружување, и тоа е тоа.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14715
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Прилично глупава сообраќајка, најверојатно има враќано наназад тој со крузот и... небитно тоа, битно е дека подолго време се расправаат, развикуваат (и жена има, најгласна е :) ) и го кочат сообраќајот.

ЕДИТ: Еве се тргнаа од патот... нема некоја којзнај колкава штета, само гребаници... кој ќе ми плати сега мене 1 сат што сите се обесуваа на свирка за да поминат? :)

https://www.google.mk/maps/@42.0064468,21.4021112,3a,15.3y,312.5h,99.73t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAg8WeS8QtAMZOlk9N9rRow!2e0!7i13312!8i6656

Те најдоФ ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Ќе те фатев за малце, гоедо едно гоедосано! ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Синоќа Опела Омега караван или нешто слично се имаше учукано у Мече C класа на раскрисницата кај Мида. Мечето закочило на семафор овој јок, резултат Опелот парче напред Мечето малце гребнато позади ...

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
Не можам да ја најдам темата за судари....

29.12.2017 09:50

Возач на такси возило почина, а едно лице е потешко повредено во сообраќајната незгода што се случи ноќеска на булеварот „Србија“ во Скопје.

Несреќата се случила околу 01:25 часот кога возило марка „ауди А4“ управувано од Ѓ.Д. (28) се судрило со возило „пежо 207“ управувано од А.М.(60) од Скопје, а потоа преку тревникот поминало на спротивната насока и удрило во оградата на бензинската пумпа и во такси возило „шкода октавија“ управувано од Т.Ј.(58) од Скопје.

По незгодата, аудито се запалило и целосно е опожарено. Притоа интервенирала и екипа од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје.

Со тешка телесна повреда, односно фрактура на коленото се здобил Б.М. (21) од селото Сопиште кој бил сопатник во аудиото.

И во место да стоиш, џабе ти е...
Ова испадна на другар татко му е починатиот. Шоферот на таксито. Томислав Ј.
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305
Како бе вака, кокпитот жив, здрав. Сигурно не би врзан. Не глрдам ни испукани ербези. Не го осудувам да се разбереме. Но ако не бил врзан, со самото тоа не се активирале ни ербезите, си одмогнал во ситуацијава. А кретенот со Аудито? Доживотен затвор.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
ретко кој додека чека во кола било таксист или некој од нас чека врзан.

Присутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Синоќа пак на раскрсницата под Макпетрол во Козле имаше сообраќајка. Голф 7 и Форд Фокус и двете сплескани од напред. Таа раскрсница црна точка стана, така да внимателно таму, тие што се спуштаат од амбасадите изгледа не го гледаат знакот, па не ни кочат.

Сум се мислел зошто толку сообрќајки има на оваа и на онаа на Никола Тесла, раскрсница.
Кога возиш по споредните улици, немаш осет дека стугнуваш до главна улица.
Мора нешто да се направи.
Не ми е јасно после толку многу сообраќајки на никој не му текнува да превземи нешто.
Поголеми знаци, лежечи полицаи, стеснување на коридорот.....

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

https://www.google.mk/maps/@42.0064468,21.4021112,3a,15.3y,312.5h,99.73t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAg8WeS8QtAMZOlk9N9rRow!2e0!7i13312!8i6656

Те најдоФ ;D

Не бе. Ете го од карши.

https://www.google.mk/maps/@42.0064468,21.4021112,3a,80.9y,149.53h,79.92t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAg8WeS8QtAMZOlk9N9rRow!2e0!7i13312!8i6656

;D