Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424389 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Не им се врти на кружниот, тука одма вртат за нагоре и назад кон Бит.
Па толкаво ли камиониште не гледа реднекот?

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Не им се врти на кружниот, тука одма вртат за нагоре и назад кон Бит.
Нееееееее! Тоа ли била работава... неможев да одгатнам што му била поентава. Ама ете.

Браво.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Мене ми личи дека Астрата цепала право без да погледне, камионот ја поткачил на задната лева страна, и Астрата се извртела во позицијата на сликата.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Неретко им текнува од лентата на Астрата да свртат полукружно преку две ленти, така да се е можно :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Zosto idiotot so astrata ne prodilzil pravo?

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

zato sto desnata lenta (za pravo) e sekogas prepolna do tuka, on (kako i mnogu drugi) tuka na priklucuvajne vrti ljevo za vo ljevata lenta... ama kako mnogute drugi ovoj ne ja proveruva situacijata pred da go napraj toa... i mu uletue na kamijonot jebiga... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Прееска си идам за велес и едно умрено со леон се избаци од десна у лева лента лабаво без жмигавец. Tогаш му текна да престигнува камион и јас 140 он 70 ќе му влезев у багажник, и кур го боли ниту еден гест не даде дека се кае за грешката, ај му викам на пријателот да го тепаме, ај си викам после тоа нека крши глава со тоа возење сам ќе се отепа

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
znaci voa e pozicijata kade toj namesto da prodolzi vo desnat apolna lenta, flefue levo vo levata prazna lenta

ova kade sto velite deka on saka da se vraka nazad za BitPazar e so crvenava strelka oznaceno...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Знаеме де, и си има знак од негова страна дека другите имаат предност. Залетан или не, пред камион не значи многу.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
normale  ;D , ama eto bez pamet lujge...

@marjan lekot mi go najde? :)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
normale  ;D , ama eto bez pamet lujge...

@marjan lekot mi go najde? :)

Koj lek be drugar ne si mi pisal sega fb ke ti dadam po poraka vtornik pak ke odam

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
ok da vida, so kargoto dal ke go najdat/donesat ...

info: kako moze od bugarija lekce da stignat expresno vo skopje?
Пробај преку Брза пратка, и во Бугарија имаат курирски бизнис.
se javiv , kaj gazdata veli vidii...

Jas sum u bg deneska u koj grad ti e lekot?

voa bilo lekceto, za deca...
https://apteka.framar.bg/13002127/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8-30-%D0%BC%D0%BB
koga doagas skopje? mozes da go doneses? naravno kolku trebit odma ke ti pustam pari...

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Дечкото со Леонот качен на скалите. Уметнички улетал без да го сруши семафорот, излогот или бандерата позади.

Иначе напред беше скроз искршен, претпоставувам и подвозјето не е поарно.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Синоќа пак на раскрсницата под Макпетрол во Козле имаше сообраќајка. Голф 7 и Форд Фокус и двете сплескани од напред. Таа раскрсница црна точка стана, така да внимателно таму, тие што се спуштаат од амбасадите изгледа не го гледаат знакот, па не ни кочат.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Не можам да ја најдам темата за судари....

29.12.2017 09:50

Возач на такси возило почина, а едно лице е потешко повредено во сообраќајната незгода што се случи ноќеска на булеварот „Србија“ во Скопје.

Несреќата се случила околу 01:25 часот кога возило марка „ауди А4“ управувано од Ѓ.Д. (28) се судрило со возило „пежо 207“ управувано од А.М.(60) од Скопје, а потоа преку тревникот поминало на спротивната насока и удрило во оградата на бензинската пумпа и во такси возило „шкода октавија“ управувано од Т.Ј.(58) од Скопје.

По незгодата, аудито се запалило и целосно е опожарено. Притоа интервенирала и екипа од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје.

Со тешка телесна повреда, односно фрактура на коленото се здобил Б.М. (21) од селото Сопиште кој бил сопатник во аудиото.

И во место да стоиш, џабе ти е...

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Фрли ги назад дури гори колата па после гаси,  нема лек  за вакви апаши.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html