Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
http://tocka.com.mk/1/95576/strasna-soobrakajna-nesreka-snimena-so-kamera-od-avtomobil
Not a valid youtube URL
Погледнете ја госпоѓата со торбите на почетокот од видеото на onak. Си оди со торбите свртена со грб и одеднаш нагло лево и оп на пешашчки, supplieees!
изгледа збориме на различни јазици па не се разбираме, или само инат се тера... не си ми јасен...како може ова да ти се деси со кола?Not a valid youtube URL
Добро ова беше наменето најмногу за човекот на кој му смета се во сообрајќајот, а јас сум скоро убеден дека тој е најтапа шофер и џабе само се буни и паничи.
од што помисли дека инат терам?ти и Дени пишавте да не се возат скутери/точаци по улиците,ради вакви пиздарии,на што ја ви пишав дека и со коли се дешаваат пиздарии од ист калибар.и сега што не е јасно?
А да не коментирате за луѓе кои не ги познавате а? Лично го познавам тој што мислиш дека се му пречи, и јас се приклучувам кон честитките за тргање на велосипедите и моторчињата од коловоз каде има велосипедска патека. Да не зборувам за пешаците и културата. Не дека ние сме цвеќиња возачите ама и тие си го имаат својот добар дел во не-културата.