Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3962830 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Дамла со семејство во кола возел? Дај линк, нешто?

Не ми е за верба некако. Треба да си многу неодговорен. Да не е филувана приказната од новинари?

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4148
Па барам линк, чудно ми е како нема. Инаку ми кажува другар на кој татко му е собраќаеци бил на смена, така да не верувам многу да е филувано. Може некој детали да ги претерале со брзината на пример, вика 120 и заради тоа не ја ни пишав. Ама удреното дете сигурно е кај што кажав и сигурно во кола бил со фамилијата што е и најважно и најлошо. Инаку дедо му ја држи најголемата биртија у Велес (ракија 10ден.), редовен пијаница е.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
I mene nekako ne mi se veruva be tolku aj toj damla ama zenamu do tolku bila so vlegla vo kola so nego

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34486
  • Таков е животот... јебига
Таквите случаи не треба да ги судат. Веднаш на МТВ на прва програма убивање со трелање во чело.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Денеска околу 4 часот камионче на Комунална хигиена не докочило и дирекно во двор му влегло до куќа на (ако не се лажам) Кокан Димушевски. Кога поминав не ми се веруваше.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15156
  • Пудингот на шоферството
Пешуваше на нет дека му се слошило на возачот најверојатно срцев удар(не дај Боже од ракија).

Зборувам за дешавката со камионот од Комуналец
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
I mene nekako ne mi se veruva be tolku aj toj damla ama zenamu do tolku bila so vlegla vo kola so nego

ех велес.. мајка ми е велешанка.. во тој град, многу работи се нелогични... ама таму, според тамошниод ред, не е логично жена ти со се детето да не ти влезат во кола, и да си идат дома со тебе иако си “пивнат“т.е. ќутук пијан... може тежок ќотек да падне, на општо задоволство на сите случајно најдени во блиско присуство на дадениот момент, притоа на ниден да не му текне дека мажот е секако посилен од жената и дека некој треба да се обиде да го запре во неморалниот чин, наместо да го поддржуваат и да фаќаат сеир...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Sase_91

• Сениор
Така ами... :)  Инаку еве нешто од денеска  http://evesti.mk/2012/12/12/golema-soobrakjajka-nesreja-se-sluci-utrovo-na-patot-veles-skopje/

Забени сме велешаниве на снегов :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30676
    • CARclub.mk
Новинариве се ЕПТЕН неписмени.. Објавиле сторија за сообраќајка во Македонија, со слика на која има коли од Америка.. Па добро бе, биџга му материна..

Отсутен Sase_91

• Сениор
И на Грид гледав, нема никој сликано од овдешнава несреќа. 2ца потешко повредени има според некој други медиуми
http://grid.mk/read/news/123005752/1307076/golema-i-straotna-soobrakjajka-na-avtopatot-veles-skopje

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Новинариве се ЕПТЕН неписмени.. Објавиле сторија за сообраќајка во Македонија, со слика на која има коли од Америка.. Па добро бе, биџга му материна..

Ептен... „голема сообраќајна“, „штипска петља“

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 4011
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кој те опнал бе? Кај те опнал и што ти опнал?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Еден куп работа деновиве за сервисите, па така и за нас адвокатите ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.