Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3081277 пати)

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
Денеска таткоми со дефендер за малку ке имал ситуација ''Runaway diesel''. Бил до тополчани да замени службени коли, а требало со дефендерот да се врака за скопје, и тие вработените горе на метеоролошката му рекле дека димел малку повеке додека се вози, и само шти тргнал од тополчани, почнало многу дим да фрла од ауспух, позади ништо не се гледало и срека одма застанал и го изгасил и со шлеп служба до скопје.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2205
Синоќа околу 19 часот на патот Кавадарци-Возарци(Фени индустри) имало сообраќајка,најверојатно директен судир помеѓу голф 2 и друго возило,еден починат во државна во Скопје и неколку повредени.Загинатиот ми е роднина,на татко ми прв братучед,мој чичко.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29669
    • CARclub.mk
„Снимљено, снимљено.“

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43718
  • Il Moderatore
Уистину, немојте бринути - све је снимљено :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Какви глупаци се овие од А1.... барем локација и време да пишеа...

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Да бе, па после да им ја затоврат телевизијата.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
Да га ебу... Не ми личи као да е ова кај Алумина, премногу е широко... Башка, ова преполовеново се кладам дека е Daewoo Racer, што ќе рече, пак си нашле слика на Гугл имиџес и ја туриле, пошто е тешко да се обави новинарската должност и да се отиде на лице место...

Кој ги е** „медиумиве“, се надевам дека луѓево ќе бидат ОК...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Синоќа околу 19 часот на патот Кавадарци-Возарци(Фени индустри) имало сообраќајка,најверојатно директен судир помеѓу голф 2 и друго возило,еден починат во државна во Скопје и неколку повредени.Загинатиот ми е роднина,на татко ми прв братучед,мој чичко.
Аии, лесна му земја...

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2205
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
кај е бе ова кај алумина неможам да видам на сликава