Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што од видеото не ти е јасно. Ретардирана жена на црвено удира велосипедист и бега... Двајца други луѓе покажуваат граѓанска солидарност и не и дозволуваат. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Знаете, затоа не пишав :/Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk
Цитат: nekojtamu на 21 Декември 2017, 13:22:44 pmШто од видеото не ти е јасно. Ретардирана жена на црвено удира велосипедист и бега... Двајца други луѓе покажуваат граѓанска солидарност и не и дозволуваат. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Тоа не значи дека треба да прекршат 100 сообраќајни правила и да загрозат сума народ и себеси пошо се многу јаки и моторџијата и тој со инсигнијата, запиши таблици и пријави у полиција, имаш видео доказ, доволно е. Сите заедно се ретардирани.
Што од видеото не ти е јасно. Ретардирана жена на црвено удира велосипедист и бега... Двајца други луѓе покажуваат граѓанска солидарност и не и дозволуваат.
Decki vecerva imav soobrakajka so astrata.. na vrajkanje od ohrid na 10km pred kicevo.. slepecot preticuvase shleper na polna lenta.. izbegav desno jas ali dzabe; pri sto mi ja sobra skoro cela leva strana... i normalno, izbega... prijaveno bese vo ohridskata policija ali dzabe nemozi tie cela vecer da zapiraat da proveruvaat..Edino znam deka bese siva boja i mu ja najdov kapackata od retrovizorot.. e sega na nea ima nekoj kod.. 2038-360 AL\EHAL.. I krugovi so strelki ednata kon 09 a drugata kaj 3... Slika dzabe ke e, bezboen e i e isti kako 70% od drugite vozila..Nekoj odprilika dali bi mozel da izgugla nesto da se najdi sto kola bi mozelo da e ?
Ако имаш повреди можеш да земеш надомест на штета и без да го најдат. За штетата на колата ќе мора да го најдат.