Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3186392 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
Ja pa si pomisliv umrel toj so Matizot

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43942
  • Il Moderatore
СООБРАЌАЈКА КАЈ „МАКПЕТРОЛ“: Фудбалерот им подлегна на повредите
Пандовски беше тешко повреден во сообраќајната несреќа која се случи на 4 август кај бензинската пумпа „Макпетрол“ на излез од Скопје

http://www.telegraf.mk/aktuelno/hronika/296163-soobrakajka-kaj-makpetrol-fudbalerot-im-podlegna-na-povredite

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Аман бе...лесна му земја.
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3804
Само не ми е јасно како успеал да влезе така на бензинска
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
Само не ми е јасно како успеал да влезе така на бензинска
Се збори дека се тркал и влегол со голема брзина на бензинскава за да избегне полицајци кои мереле на радар

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Да, јас точев таму пола саат пред дешавката и џандарите беа одма на излезот. Дечкото возел брзо, ги видел и да ги заебе влегол на бензинската ама и јако застанал. Среќа што не истепал невини луѓе, дали пумпаши или па клиентела, баш на таа пумпа точевме и ние. Боље он нека си оди курбан одколку да зацрнува други фамилии а и се збореше дека ептен глумел со колата кај стигнел.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3804
мислиш масерати возел па се курчел...  поубаво забрана за возење и казна од 500 евра него вака што направил...
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Со 130 влегол нагло на бензиска за да избегне радар? Па нека ме измерат бее, аииии не ми се верува. За една казна и забрана шо напраил. Ама тоа е, секунда, во тој момент којзнае шо си мислел.

Нека му е лесна земја...

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Да, јас точев таму пола саат пред дешавката и џандарите беа одма на излезот. Дечкото возел брзо, ги видел и да ги заебе влегол на бензинската ама и јако застанал. Среќа што не истепал невини луѓе, дали пумпаши или па клиентела, баш на таа пумпа точевме и ние. Боље он нека си оди курбан одколку да зацрнува други фамилии а и се збореше дека ептен глумел со колата кај стигнел.

Дечкото беше чиста спротивност на тоа ти што си го слушнал и го пишуваш.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен achtung

• Сениор
Апсурдно е да тврдиш за некого дека бил културен во сообраќај а влетал со 130 во бензиска.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
na taja krivina od leva lenta uletani se guraat vo desnata, za da se isklucat na nadvoznikot za nakaj Cento -Aracinovo... mozno e u taja kombinacija da mu uletal/izletal nekoj... ova deka bil so 130 neveruvam so taja brzina p ovoj udar se uletuva u marketot so kola...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
Апсурдно е да тврдиш за некого дека бил културен во сообраќај а влетал со 130 во бензиска.

Апсурдно е да тврдиш нешто за некого, а да не го познаваш ни малку. Уствари ти најверојатно не си го ни видел човекот во твојот живот.
-J.Clarkson

Отсутен achtung

• Сениор

Апсурдно е да тврдиш нешто за некого, а да не го познаваш ни малку. Уствари ти најверојатно не си го ни видел човекот во твојот живот.
Не тврдам, затоа и пишав СЕ ЗБОРЕШЕ.  А логиката ми кажува она другото што го пишав и погоре.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Иначе не се тркал,со татко му бил во кола.
Нека почива во мир

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор

Не тврдам, затоа и пишав СЕ ЗБОРЕШЕ.  А логиката ми кажува она другото што го пишав и погоре.
Каде се збореше? Не тврдиш,ама тврдиш. И откако ти кажав дека не е така, ти продолжуваш да веруваш на рекла-казала. Ок, нек ти биде.

Логика основана на тоа што го пишуваат нашите припрости сензационалистички ванаби новинари. И дрогираниот возеше 170 у Капиштец со Корса која дали и максимална и е 170, па вештачењето покажа 82км/ч.
Со 130 на саат тешко дека првата препрека ќе те укопа у место така како што застанал он.
-J.Clarkson