Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3110655 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
значи мотор, кола, точак се превозни средства не џалам играчки..кој сфатил сфатил кој не..... >:(

потпис

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34115
  • Таков е животот... јебига
Lele Stefanel sega koga ke procita.....
Значи Стефанел настрадал од таков абдал како тебе пред 4 години..другар ми почина од таков абдал како тебе пред 2 години...јасно...и не се чепкај на болни теми.....

Добро бе, зашто вакви с****** коментари?
Абдал да и кажеш на баба ти не на мене. И јас сум загубил двајца другари моторџии, но јас не ги користам нив за докажување кој колку изгубил, како не ти е срам.
Јас секогаш сум имал респект кон моторџиите и велосипедистите во сообраќајот, ама ако се (а не се повеќето) вакви како тебе надвор од сообраќајот.... стварно штета за поимот моторџија.

Јас сум бил абдал, како не ти е срам.,

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5057
Mene motorot ne mi e prevozno ssredstvo povekje mi e sredstvo za uzivanje i opustanje

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Mene motorot ne mi e prevozno ssredstvo povekje mi e sredstvo za uzivanje i opustanje

и мене исто.. средство за уживање. не превозно средство. многу ретко го користам како превоз од точка А до точка Б... 99% го користам како возење од точка А до точка А...

паралелеава ти е ооооодлична... тип што рекламира издувен систем во АМЕРИКА наспроти БОСАНЦИ... што не закачи и клипови од баби и жаби...

и да.. на јутјуб, нема да видиш клип со наслов НОРМАЛНО ВОЗЕЊЕ... зашто не е интересен за пошироката јавност, затоа и не се ни снимаат такви клипови, па ги нема...

инаку се сложувам со тврдењето дека ПОВЕЌЕТО се чаламџии... ама немој да окарактеризираш цела една група со таков термин... не удирај печат врз сите...
« Последно менување: 05 Јуни 2015, 01:36:22 am onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore

и да.. на јутјуб, нема да видиш клип со наслов НОРМАЛНО ВОЗЕЊЕ... зашто не е интересен за пошироката јавност, затоа и не се ни снимаат такви клипови, па ги нема...

Снимаат, снимаат. Еден куп клипови со нормално возење на мотори има по јутуб. Само кој што го занима е прашањето. Е да, немаат „нормално возење“ наслов, ама регардлес насловот.....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
поентата беше дека мнооогу повише клипови се со наслови за палење гуми, горење мотор, трка, возење на едно и такви ствари... наслов нормлно возење нема... а пред се иритира моментот за турње печат дека само чоперџии се моторџи, а другото е се џган....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
kako taze dojden odnadvor mnogu jasno se gleda deka ne ni e normalen vo sobrakajov, a deka posle 22-23 casot se sosema drugi tipovi vo soobrakajot e poveke od jasno :D mnogu poveke se tie sto ne gi koristat prevoznite sredstva za odenje od tocka A do tocka B , tuku se izlezeni da se relaksiiraat so motorite i kolite so izduvi nameneti za tie celi  :P

Kaj soborna ke se sudrea tocaci sto se dvizat po ulica i toa direkten sudir ke naprave  ;D , u isto vreme im flegue eden so izduf ufilman...  ::) u slucajov jas sum zbunet, ostanatite ludi, normalen ne gledam...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
миленко е нормалниот... :) он теренци вози низ скопје.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
go vide nekoj golfceno pod nad voznikot na bitpazar, izgleda sakal da vrti megu stubojte na nadvoznikot (sto e fizicki izvodlivo) no BMW 5ka '92 ne go svatila i go zalepila u stubot strancno...  ::) ako e mojata pretpostavka tocna  :D  :-* za BMWto
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Пак ли сообраќајка кај куманово???

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6786