Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3083428 пати)

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1132
E pa ako ne ti e tesko objasni mi kako toa koli postari od 5 godini pravaat pizdarii (do kola e ili do soferot)
Istoto vazi i za konjaza

I da, dvata xx ne se staveni onaka.
Ne zaboravaj da pustis voda posle mockanje.

Како , така што идиоти ко тебе седнуваат во јаки коли врсни со дедо ное и возат 180км на час за да ги видат во центар на Скопје, нели..такви ко тебе кои во недела навечер шлајвоваат и кочат на Теодосије Гологанов пред веро..правејки се јаки возачи е такви .........а тие 20 години имање возачка се едно извозената километража е друго.....јас можда немам многу (160.000) за некој 15 години....и да сум имал удес..кога еден идиот со алфа 166 3.0 в6 ме крена на хауба со мотор..пошо не ме видел..........сега оди и легни си.......
срека моја што од секогаш сум бил примерен (така сум воспитан) носев кацига..и поминав „само“ 2 месеци во костозголбна во Охрид и месец дена но Негорци во Гевгелија...

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
:) :) :)  me iznasmea.
Od prva do posledna pretpostavka ti e pogresna. Ama ajde ne se lutam, ne se znaeme. Da si ziv i zdrav
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1839
А со пишман аџиите шо праиме?  Цапни, врати се, чекор, врати се, цапни врати се.

Жално за девојчето, стварно жално  :-\ На која возраст била?
1995 како што прочитав :(

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
seto ova vi se bos muabeti, uste proolleta ne pocna ispozaginaa luge pesaci, voopsto ne e bitno koj bil kriv ko ke zagine coveot nese vraka...
no i vo dveve posledni zaginuvanje na pesacite, ima brzo vozenje inaku nema sansi pesakot da nese primeti na vaka prav pat.
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Ichisima

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 169
  • Ербап
Веб порталите прво напишаа дека автомобилот се движел со 160 km/h (сигурно имаат радар поставено Канал 5 на Партизанска) и дека девојчето поминало на зелено на пешачки премин. Пред неколку минути некој се прогласи како очевидец на настанот и напиша дека девојчето поминало на црвено, а колата се движела далеку поспоро од 160, можеби 100, но сепак поспоро од она што беше првично напишано. А тој што напиша дека колите постари од 5 години се виновни за секојдневните сообраќајни незгоди го поздравувам и му препорачувам да го посети матичниот лекар.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
А тој што напиша дека колите постари од 5 години се виновни за секојдневните сообраќајни незгоди го поздравувам и му препорачувам да го посети матичниот лекар.

најдобар коментар
No turbo, no fun :)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
Исто така да го разочараме не бил Голф туку Хонда. :(

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
У пизду матер, ради ваквите утре радари ќе има на секој чекор и големи се шансите НЕКОЈ ДА ГО ЈАДЕ!

Жалосно за девојчето, инаку и јас истата порака ќе му ја упатам на дечкото и му честитам за истресената глупост. :)
Колку што знам тоа детето у Србија утепа човек со X5/X6 старо максимум 1-2 години, чудна работа.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8127
  • Rural fuckin society - we live in!!!
А тој што напиша дека колите постари од 5 години се виновни за секојдневните сообраќајни незгоди го поздравувам и му препорачувам да го посети матичниот лекар.

најдобар коментар
Може и ветеринар да посети.

Волку глупости на 2 страни ретко каде можат да се видат.

Буууугаааааааааар врати сеееееееееееееее  :D

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Радари треба да има, по можност тие автоматски што те сликаат (ако возиш 20+ над дозволеното да речеме), а треба да има и полицајци на клучните улици во Скопје. И тоа од двете страни на улицата за ако некој пешак помине на црвено или претрча кај што нема пешачки да си добие казна од 50 евра.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Значи секоја кола ќе ја сликаат во тој случај... И моторчињана на циганите ќе ги сликаат.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
^^
Мислиш цело време тебе ќе те сликаат ?

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Значи секоја кола ќе ја сликаат во тој случај... И моторчињана на циганите ќе ги сликаат.
Ако. Така треба. Нека сликаат СЕКОГО што ќе вози над таа граница. Нека има казна и во облик на јавна работа, па нека се срамат после кога ќе ја чистат Партизанска.

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
pozdravi i cestitki za stefanel984 i od mene za ocigledno najgolemata glupost sto sum ja slusnal u poslednive 32 godini! Aj naprai 10 skleka i legni si :)

ne e do kolata.... do volot sto gi tera konjite e!

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13941
Чекајте за шо се расправате?...

Причината е едноставна.

Се уфимал типот, Fast and Furious сигурно глеал во City Mall, ја стапнал и тоа прати: партизанска, петок, 20.30ч ... го зел девојчето на душа.

Што сака кола нека имал. Хонда, Југо, Фичо...луѓе ало!

До кога со вакви филмови бе.

Јас сфаќам адреналин, има време има места.

Викам јас drag strip фали ама кој ферма такви идеи, споменици ќе градиме. Барем ќе се издувуваат луѓето таму не вака млади животи да згаснуваат.