Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3417337 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Посебно ако бил лекар или пожарникар кој требало да го спаси твојто дете. :D Интересен е тој круг на животот.

^^Фејл!
http://mioa.gov.mk/files/pdf/dokumenti/zakoni/zds/ZAKON_ZA_DRZAVNITE_SLUZBENICI_SV-59-2000.pdf

Член 3.

Мојот коментар не се однесува на горенаведените професии.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
Познато логото ? :)

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 627
  • Сузуки Витариче
Потпис.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Sto soobrakajka e voa na mavrovka, i pristapot otkaj nova zeleznicka go zatvorile...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Не е сообраќајка, снимаат филм.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
lele selo im e-bam na ovaa gorstina/guzva luge da im kruzat zaradi nekoj film... hm hmm pa onie sto se bez klima... :(
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Што си изненаден? Кај сестра ми што живее во прага секој втор ден снимаат филмови и дома не може да си дојде на раат. Те американци, те французи, те руси, те кинези, те нигери.... секој втор ден се мести сцена.

Скопје и Прага тук асе некаде anyways :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Башка што сега е горе-доле периодот кога има најмалку гужва низ Скопје, поради одмори и слично.

П.С. Малтене пола Сан Франциско го затвориле за снимањето на Gymkhana на Кен Блок... Замислете тука да треба да снима :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30071
    • CARclub.mk
Вчера беше кај Фонтана затворено, од Зоолошка до Ленинова.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Сега пред 15 мин затворено беше кај Суд,  према саем не пуштаа,  исто затворено беше од кај саем по мостот накај железничка и десно према Суд, али  се поминува по паркингот кај хотел Вип.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Барем нека даваат известувања во јавноста ден претходно и многу полесно ке биде, а не си тргнал и си заглавил само ццц...

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
http://brkajrabota.mk/vesti/makedonija/34250-zena-pregazena-od-sopstveniot-avtomobil-vo-gostivarsko

ЖЕНА прегазена од својот автомобил

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Имаше пред незнам колку време мислам дека во Битола жена погина од нејзина кола, по удолница ја бркала нешто така беше...