Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887542 пати)

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
која е логиката да осудуваш убиство извршено со кола(значи во сообраќајна несреќа),и да оправдуваш убиство со пиштол/пушка и слично заради одмазда...... ??? ;) :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
која е логиката да осудуваш убиство извршено со кола(значи во сообраќајна несреќа),и да оправдуваш убиство со пиштол/пушка и слично заради одмазда...... ??? ;) :D

Која е логиката да отепаш 3 невини деца и мајка со кола оти си дебил и оти таткоти е министер да не лежиш затвор заради тоа?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Kakva soobrakajna nesreka, ovoj bil ubiec na patot. Na dvapati zgazil covek, a ne odlezal ni den  zatoa sto imal vrski vo sudot. Sto e tuka cudno, kako bi bilo nekoj da go zgazi brat ili sin ti, a sudot da ne dosudi nikakva kazna za nego?!

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Присутен MecheTo

• Легенда
според мене,убиство дали на овај начин или на онај начин е Убиство и не е за оправдување,па ни нашата Христијанска вера не го дозволува тоа....

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
според мене,убиство дали на овај начин или на онај начин е Убиство и не е за оправдување,па ни нашата Христијанска вера не го дозволува тоа....

Ако тој што судел бил христијанин, ќе го осудел!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Идам сега до трафика, проаѓам на пешачки а гледам на негде 50 метра иде батка со голф 3 ама не успорува, ја веќе ја пројдов улицата и овој стиска нешто кочница наагло. Што сакаше да покаже стварно незнам.

Присутен MecheTo

• Легенда

Ако тој што судел бил христијанин, ќе го осудел!

Бог ке му суди

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
и верушевски се курчеше, ама од будала има побудала....

Присутен MecheTo

• Легенда
тој беше актуелен едно време,ама сега го нема,ОТ сме до крај

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
pa go pukaa i veruseski, ama prezivea. familijata veruseski se sramota za makedosnkata drzava.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
не е баш секое убиство, убиство, имаш убиство со предумисла, од небрежност, во самоодбрана...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610

Самиот и си одговори :)  ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Pravedno! Me cudi kako ne se najde rodnina na izmasakriranite civili i vojnici vo 2001. Da otsrelase po nekoj politicar-predavnik!

+1

+111111111111111111111111
+1

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
koj se kurcel be... kazi kako ke zaginevme,nemase ni B da ostane od borata...da ti ibam i semafori i brojcanici i sve, uste mi se tresat nozete...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
koj se kurcel be... kazi kako ke zaginevme,nemase ni B da ostane od borata...da ti ibam i semafori i brojcanici i sve, uste mi se tresat nozete...

Кoа сеа тоа а Гого ?