Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885047 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Леле го знам тоа рено , се врти низ кисела вода , го продава човекот .
Епа ете му купувач: отпад за возила

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

150 евра даваат во одпад... за комплет поголема кола..

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Ти од таму ли го зема свифтот? :D ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет

Ти од таму ли го зема свифтот? :D ;D
ОД баки шлаки го земал , за 120 евра без мењач ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-jucerasnjoj-nesreci-na-tresnjevci-poginuli-18godisnjak-i-49godisnjakinja-policija-trazi-ocevice-/569627.aspx

Не проаѓајте на црвено.
Се е јасно за човекот чим има Кајен. Јас би го стегнал 10 чисти да си ги одлежи, а верувам пошто таму има судски систем, за разлика од кај нас, дека 5 ќе си ги мавне без да чуе!

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Абе еден судски систем што има во Хрватска за таквите со Кајен, шта да ти причам :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
10 чисти за убиство на двајца? Малце е

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Сега ќе ви раскажам еден случај од мојата фамилија баш за таков како овој со кајенот.
Брат на мојот дедо живееше во Белград. Со само едно дете кое патем било единствено во целата фамилија таму (зборам од страна на мајката нејзината сестра немала деца па ова го рачунала нормално како најблиска рода и наследник). На 16 години го прегазил некој локален фраер, син на некој министер. Го згазил со ни помалку ни повеке 160 километри на час во населено место. И никому ништо од судски аспект. Истиот фраер претходно имал усмртено и мајка на 2 малолетни деца исто ја прегазил. Значи опасен фраер бил. Откако ги исцрпеле сите правни постапки без казна фраерот си добил куршум во чело излегувајќи од лифт и си заминал на другиот свет и тој. Баш како на филмовите. Го застрелал тетинот на детето, маж на сестрата. А човекот имаше 2 факултета од кои едниот правен и еден од најинтелигентните луѓе што ги знам.  Раскажувам во минато дека се ова се случувало 90 та година јас уште не сум бил ни роден. Единствена замерка што јас ја наоѓам е зошто не нашле некој човек за да го убие бидејќи и дедото не беше за жалење. 2 куќи во Београд, вила на море, 2 други вили во две села во србија, земја околу 350 хектари. Вака тетинот одлежа 13 години затвор за убиство со умисла. Но веројатно сакал сам да се одмазди.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Сега ќе ви раскажам еден случај од мојата фамилија баш за таков како овој со кајенот.
Брат на мојот дедо живееше во Белград. Со само едно дете кое патем било единствено во целата фамилија таму (зборам од страна на мајката нејзината сестра немала деца па ова го рачунала нормално како најблиска рода и наследник). На 16 години го прегазил некој локален фраер, син на некој министер. Го згазил со ни помалку ни повеке 160 километри на час во населено место. И никому ништо од судски аспект. Истиот фраер претходно имал усмртено и мајка на 2 малолетни деца исто ја прегазил. Значи опасен фраер бил. Откако ги исцрпеле сите правни постапки без казна фраерот си добил куршум во чело излегувајќи од лифт и си заминал на другиот свет и тој. Баш како на филмовите. Го застрелал тетинот на детето, маж на сестрата. А човекот имаше 2 факултета од кои едниот правен и еден од најинтелигентните луѓе што ги знам.  Раскажувам во минато дека се ова се случувало 90 та година јас уште не сум бил ни роден. Единствена замерка што јас ја наоѓам е зошто не нашле некој човек за да го убие бидејќи и дедото не беше за жалење. 2 куќи во Београд, вила на море, 2 други вили во две села во србија, земја околу 350 хектари. Вака тетинот одлежа 13 години затвор за убиство со умисла. Но веројатно сакал сам да се одмазди.

Да ама тетин ти е жив а него го нема!

Прва прилика да ме запознаеш со тетин ти да му се поклонам и рака да му бацам...!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Pravedno! Me cudi kako ne se najde rodnina na izmasakriranite civili i vojnici vo 2001. Da otsrelase po nekoj politicar-predavnik!

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
Pravedno! Me cudi kako ne se najde rodnina na izmasakriranite civili i vojnici vo 2001. Da otsrelase po nekoj politicar-predavnik!

+1
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

+1
Да ги отеса! +1

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610

+1

+111111111111111111111111

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
браво за муабетов, колку е сјебано општествово, место тој да се мачи у затвор, ќе му ги скратиш маките и ти ќе се мучиш у затвор, ама тоа е тоа кога општеството и системот се СРАЊЕ, мора некогаш во свои раце да ја преземеш ситуацијата