-Такви со бројки неам

ама многу си ја сакам 13ка и се што е со 3 ( 3,13,33) и многу се радувам на што и да е што ги содржи овие бројки
-Пред полагање на факс, морам да си ја слушнам када сањамо од пилоти и да ми пее цел пат до факс
-Мора да има некој дома да ми фрли вода иначе ич не ми се оди накај факс
-Коа се паркирам сакм да сум во рикверц паркиран, ако неможам или се паркирам нанапред како нешто да ми фали
-Кога сум сам дома и излегувам милион пати проверувам дали сум си го земал клучот за да не спијам надвор
-Исто се враќам дома ( сум се враќал од карпош до ѓорче) само за да проверам дали сум изгасил цигара и се пошто шубе ми е и нема да седам мирен
-Мразам кога некој ќе ми седне во кола и ќе ми го поремети седиштето ( само јас ја возам, ама од ку*-та*ак знае брат ми да си седне додека ми е колата у двор и музика да сипушти)
-Чаша со сок полнам до крај па макар да испијам една голтка! исто и на гости ме нервира коа ќе ми рече некој стај ми пола, морам да ја напунам до крај
-Мразам кога ми се гребат по дома цигари додека спијам и сабајле неам ниту една - убивам пцујам и се карам сабајлечки
-Секој ден купувам по 100 литри кока кола и ме нервира кога ќе купам не пијам за да се олади у фрижидер и после пола сат некој braniac дома ми ја извадил си стаил и ја остаил надвор а јас ја чекам да се олади :@
-Аларм местам на рандом бројки само за да го заебам snooze time од 5 или 10 минути
-Ја мразам песната што ме буди извесно време (обично е која и да е песна) некогаш омилена и после недела дена ја мразам и несакам никогаш повеќе да ја слушнам
-Мразам кога ме буди татко ми за некоја си тотална глупост у стилот како да спуштам филм, а како да изрежам цд...
-Имам некоја навика да свиркам по луѓе со кола ( осовено по споредни улици) чисто за предупредување а не од нервоза ( 90% се слепи )