Автор Тема: Мојата ФРИК страна од животот  (Прочитано 31633 пати)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Одг: Мојата ФРИК страна од животот
« Одговори #75 на: 12 Јули 2012, 00:27:11 am »
-Такви со бројки неам :) ама многу си ја сакам 13ка и се што е со 3 ( 3,13,33) и многу се радувам на што и да е што ги содржи овие бројки
-Пред полагање на факс, морам да си ја слушнам када сањамо од пилоти и да ми пее цел пат до факс
-Мора да има некој дома да ми фрли вода иначе ич не ми се оди накај факс
-Коа се паркирам сакм да сум во рикверц паркиран, ако неможам или се паркирам нанапред како нешто да ми фали
-Кога сум сам дома и излегувам милион пати проверувам дали сум си го земал клучот за да не спијам надвор
-Исто се враќам дома ( сум се враќал од карпош до ѓорче) само за да проверам дали сум изгасил цигара и се пошто шубе ми е и нема да седам мирен
-Мразам кога некој ќе ми седне во кола и ќе ми го поремети седиштето ( само јас ја возам, ама од ку*-та*ак знае брат ми да си седне додека ми е колата у двор и музика да сипушти)
-Чаша со сок полнам до крај па макар да испијам една голтка! исто и на гости ме нервира коа ќе ми рече некој стај ми пола, морам да ја напунам до крај
-Мразам кога ми се гребат по дома цигари додека спијам и сабајле неам ниту една - убивам пцујам и се карам сабајлечки
-Секој ден купувам по 100 литри кока кола и ме нервира кога ќе купам не пијам за да се олади у фрижидер и после пола сат некој braniac дома ми ја извадил си стаил и ја остаил надвор а јас ја чекам да се олади :@
-Аларм местам на рандом бројки само за да го заебам snooze time од 5 или 10 минути
-Ја мразам песната што ме буди извесно време (обично е која и да е песна) некогаш омилена и после недела дена ја мразам и несакам никогаш повеќе да ја слушнам
-Мразам кога ме буди татко ми за некоја си тотална глупост у стилот како да спуштам филм, а како да изрежам цд...
-Имам некоја навика да свиркам по луѓе со кола ( осовено по споредни улици) чисто за предупредување а не од нервоза ( 90% се слепи )

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #76 на: 12 Јули 2012, 00:29:22 am »
Moре, оти не го чактиса оти ти збора битолски???
Они метат со правосмукалки!!!
:D :D :D :D :D
Метат со правосмукалки, а летаат со метли.
Ами како летаат коа немаат аеродром? :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #77 на: 12 Јули 2012, 00:35:50 am »
@Nakolce

внимавај на исхраната и ќе се средат акните

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #78 на: 12 Јули 2012, 00:37:48 am »
@Nakolce
Да ти кажам право внимавам... Ама неможам да претерам... Мајонез и благо ми рекоа да избегнувам, за мајонез се навикнав освен во 7ца ама за благото имам проблем.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4394
« Одговори #79 на: 12 Јули 2012, 00:40:10 am »
батали скроз ама скроз мајонез,ја не го јадам ич и ако случајно кснам нешто со мајонез,после еден ден ми искача на лице нешто обавезно.
иначе на темата,едно време,ама одамна,секој збор го броев колку букви има у себе,па во цела реченица колку букви има и заебано ми беше,мислев дека се пореметив,ама незнам како се одвикнав за кратко време.
често кога ќе ја заклучам колата ја проверувам вратата дали е затворена,а претходно на zx-от тоа ми беше стандард ритуал.
мора звучките дома од сараундот да се насочени накај средина и стално ги местам така и стално некој ми ги мрда.
било што да ми е на биро,ако е прави страни,мора да се паралелни со страните на бирото...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #80 на: 12 Јули 2012, 00:41:45 am »

-Секој ден купувам по 100 литри кока кола и ме нервира кога ќе купам не пијам за да се олади у фрижидер и после пола сат некој braniac дома ми ја извадил си стаил и ја остаил надвор а јас ја чекам да се олади :@

Истово и кај мене е...Денеска бев до село (20км) на скутер и тргнав да одам ама реков ќе купам сок од потака (5км пред селото) и појдов, вака гледам нема ништо ладно, и се враќав до Кичево за да купам ладен...Или пак сум купил ладен сок од продавница и идам дома, го зема брат ми, тура и го остава надвор на сонце и кога ќе го земам превриен е и во уста не се реди (а дома и таков го пијам), и ќе го стам во замрзнувач да се олади побрзо, па да се напијам...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #81 на: 12 Јули 2012, 00:42:44 am »
Nakolce клецај редовно ќе ти поминат акниљиците.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #82 на: 12 Јули 2012, 01:07:22 am »
@Nakolce
Да ти кажам право внимавам... Ама неможам да претерам... Мајонез и благо ми рекоа да избегнувам, за мајонез се навикнав освен во 7ца ама за благото имам проблем.

колку години имаш?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #83 на: 12 Јули 2012, 01:12:57 am »
Накурче, другар ми имаше проблем со акни исто ко тебе, баш исти бевте во фаците :D
И јас имам проблем со акни на грб, и многу ми помага сончање по 10 минути на ден. Можеш барем да ги стишиш малце во летен и пролетен период ;)

На другар ми проблемот му траеше додека не наполни 19 години, и од тогаш одеднаш се исчисти без никакви лекарства и препарати. Ако ги копкаш поготово со нечисти раце, остануваат лузни кои откако ќе ти заминат акните, ќе се чудиш како да ги отстраниш. Можеш да се контролираш, голем си :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #84 на: 12 Јули 2012, 01:29:41 am »
Накурче, другар ми имаше проблем со акни исто ко тебе, баш исти бевте во фаците :D
И јас имам проблем со акни на грб, и многу ми помага сончање по 10 минути на ден. Можеш барем да ги стишиш малце во летен и пролетен период ;)

На другар ми проблемот му траеше додека не наполни 19 години, и од тогаш одеднаш се исчисти без никакви лекарства и препарати. Ако ги копкаш поготово со нечисти раце, остануваат лузни кои откако ќе ти заминат акните, ќе се чудиш како да ги отстраниш. Можеш да се контролираш, голем си :D

затоа и прашав за години....некогаш и времето е решението

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #85 на: 12 Јули 2012, 01:33:47 am »
Дома си имам посебна црвена чаша која е само моја. Само јас пијам од неа (вода, сок),  никој не смее да ја чепне.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
« Одговори #86 на: 12 Јули 2012, 01:35:47 am »
@Nakolce
колку години имаш?
18
@MartinAlfista
сакал нејкел морам да се воздржам.. А за дупки цело лице ми е од козметичарите :D Мислам дека ке биде се како што треба па сега тоа е...

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #87 на: 12 Јули 2012, 02:16:49 am »
правосмукалката секој ден ... мора да биди чисто ;D

ако не брчам јас чичко ми, тој побудала е од мене  ;D ;D

папучари.  ;D ;D :D :D :D џст кидинг

кој папучари брат ... мене баба нема да ме земи па камо ли младо чупе ;D ;D

Наколче брат и јас имам акни ... уживај ке поминат само не пиј многу пиво :P ;D
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D